Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Δεν απειλείται η δημόσια υγεία από τους Σύριους πρόσφυγες στο Σύνταγμα
Δεν υφίστανται προβλήματα δημόσιας υγείας από την παρουσία των Σύριων προσφύγων στην πλατεία Συντάγματος. Αυτό διαπιστώθηκε μετά από το σημερινό υγειονομικό έλεγχο που διενήργησε η Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής.

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση η απόπειρα της κεντρικής εξουσίας να συνδεθεί η παρουσία των προσφύγων στην πλατεία Συντάγματος με υγειονομικά προβλήματα και να αποδοθούν στην Περιφέρεια ευθύνες που αναλογούν στην κεντρική διοίκηση. Η Περιφέρεια Αττικής σημειώνει τη συντονισμένη προσπάθεια των υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Υγείας (σχετικό έγγραφο της 3ης Δεκεμβρίου από την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Υγείας) να αποποιηθούν των ευθυνών τους έναντι των προσφύγων από τη Συρία, απαξιώνοντας ουσιαστικά τη λειτουργία της κεντρικής κυβέρνησης.

Η Περιφέρεια Αττικής με ευθύνη και σοβαρότητα επιτελεί το έργο της απέναντι στους πολίτες, χωρίς να μετακυλύει τις ευθύνες ή να παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις