Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Την πάτησε ο (γνωστός) Π. Γερμανός των Public. Οριστικά κατηγορούμενος για τις μίζες των εξοπλιστικών!



Οριστικά και αμετάκλητα, παραπέμπονται σε δίκη οι 32 κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο των υποβρυχίων, μετά την απόρριψη της αίτησης αναίρεσης που είχε καταθέσει ο Π. Γερμανός.
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αποφάνθηκε ότι πρέπει να παραπεμφθούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών και οι 32 για την προμήθειες των γερμανικών υποβρυχίων, επί υπουργίας Τσοχατζόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλίωτης είχε αντίθετη άποψη και έτσι δεν έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης του κ. Γερμανού.
Ειδικότερα, βούλευμά του Συμβούλιου Εφετών παραπέμπει σε δίκη τον εφοπλιστή Μιχαήλ Ματαντό, τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αβατάγγελο, τον πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντώνη Κάντα, τα τραπεζικά στελέχη Ζαν-Κλοντ Όσβαλντ και Φάνη Λυγινό, τον έμπορο όπλων Παναγιώτη Ευσταθίου, το νομικό Σπύρο Μεταξά, τους άλλοτε στενούς συνεργάτες του Άκη Τσοχατζόπουλου Γιάννη Μπέλτσιο και Παύλο Νικολαΐδη, τον πρώην επικεφαλής των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σωτήρη Εμμανουήλ, τον πρώην γενικό γραμματέα Εξοπλισμών Σπύρο Τραυλό, τον άλλοτε συνεργάτη του Μ. Ματαντού, Αντώνη Χάγια, καθώς και τον Γιώργο Νικολάου και τον Πάνο Γερμανό της γνωστής εταιρείας "Γερμανός" που αγοράστηκε από την Cosmote υπό το βάρος καταγγελιών για σκάνδαλο.
Σήμερα ο Π. Γερμανός ελέγχει τα γνωστά καταστήματα Puplic που έχουν πλημμυρίσει την ελληνική αγορά...

http://www.press-gr.com

ΣΧΟΛΙΟ: Να σχολιάσω; Μπα δεν θα σχολιάσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου