Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΟΑΕΕ: ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΟΝΙΔΕΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ


Χαμός γίνεται στον ΟΑΕΕ από συναδέλφους που πάνε να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς το ταμείο - καλαμπούρι του ελληνικού ασφαλιστικού συστήματος σε 100 δόσεις, μπας και την παλέψουν λίγο ακόμα.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να εισπράξει και κάνει ρυθμίσεις. ΘΕΜΙΤΟ.

Αλλά αν δεν αντιμετωπιστεί η μεγάλη αδικία, ο ύψιστος παραλογισμός που διέπει τις σχέσεις του ΟΑΕΕ με τους ασφαλισμένους του, ούτε από την σημερινή κυβέρνηση τότε πραγματικά καμία ρύθμιση οφειλών προς το ταμείο δεν θα αποδώσει.

Και ποια είναι αυτή η αδικία;

Μα το γεγονός ότι πρόκειται ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να χρεώνονται και να απαιτούνται στον ασφαλισμένο παροχές που δεν του παρέχονταν για χρόνια.

Δεν υπάρχειει πουθενά αλλού αυτό: Όταν δεν πληρώνεις τον ΟΑΕΕ είσαι ανασφάλιστος, δεν έχεις ιατροφαρμακευτική κάλυψη, δεν έχεις νοσοκομειακή κάλυψη.
Πας στον γιατρό και πληρώνεις από την τσέπη σου.
Αγοράζεις φάρμακα και τα πλερώνεις.
ΑΛΛΑ Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΣΑ ΝΑ την ΕΙΧΕΣ την κάλυψη!

Είναι σα να σου κόβουν το τηλέφωνο γιατί δεν το πλήρωσες, να μένεις χωρίς τηλέφωνο αλλά να συνεχίζει ο ΟΤΕ να χρεώνει τον λογαριασμό σα να είχες.
Και μετά από τρία - τέσσερα χρόνια για να ξαναβάλεις τηλέφωνο να πρέπει να πληρώσεις την "οφειλή" για όλα αυτά τα χρόνια που δεν είχες τηλέφωνο!

Αυτό το νταβατζιλίκι,, γιατί περί αυτού πρόκειται, πρέπει να διορθωθεί με ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ των ελεύθερων επαγγελματιών από τον ΟΑΕΕ και να μείνει για ρύθμιση μόνο το ποσοστό των εισφορών που αφορά το συνταξιοδοτικό.

Αλλιώς είναι ΛΗΣΤΕΙΑ!

Και δεν αρκεί να διορθωθεί το θέμα "από δω και μπρος" όπως υπαινίσσονται τα κυβερνητικά στελέχη, με την μη διακοπή της παροχής υγειονομικής κάλυψης των ασφαλισμ

ένων που οφείλουν, από δω και μπρος.
Αν το κάνουν αυτό, από δω και μπρος να χρεώνουν.
Αλλά για ό.τι έχει γίνει πριν πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΑΣ προς τον ΟΑΕΕ και να διαγραφεί το επαχθές και επονείδιστο.

ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κε ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ!

Α.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου