Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΊΔΡΥΜΑ


Γιώργος Καραμέρος: «Δέσμευση για ακόμα πιο ενεργή στήριξη στο Σικιαρίδειο μέσα στο 2016» 

Ο αντιπεριφερειάρχης Β.Τ. στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιδρύματος

Τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του Σικιαρίδειου Ιδρύματος παρακολούθησε ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος, παρουσία και του Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννη Μπαλάφα.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής, οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου Αμαρουσίου πραγματοποίησαν παζάρι με χειροποίητα προϊόντα κατασκευασμένα από τους ίδιους, ενώ στο πλευρό τους βρέθηκαν οι δάσκαλοι, οι φίλοι και οι οικογένειές τους.

Αφού ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία στα μέλη του σχολείου, ο κ. Καραμέρος εξέφρασε τη δέσμευση για ακόμα στενότερη συνεργασία με την προνοιακή δομή του Σικιαρίδειου που επιτελεί σημαντικό έργο, ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Το 2016 συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτό το αξιόλογο σχολείο ακόμα πιο ενεργά. Με την άμεση καταβολή 87.000 ευρώ, για το δεύτερο εξάμηνο του 2015 που ολοκληρώνεται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, αλλά και με την ένταξη τεχνικών έργων απαραίτητων για το Ίδρυμα, κατά την πρώτη τροποποίηση του προϋπολογισμού του 2016».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου