Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥ



Εδώ και μέρες το θέμα είναι γνωστό στην Πλατεία αλλά - είπαμε - η θεσμική ιδιότητα του Νταβία καθυστερεί την ενημέρωσή σου αναγνώστη μου, μερικές φορές για θέματα που ΚΑΙΝΕ.

Πολλοί στον δήμο θεωρούσαν ότι η μεγάλη υπόθεση του Παναγιώτη Λατκανίδη (θυμίζουμε είναι ο συγχωρεμένος τετραπληγικός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη παράταξη του Νίκου Πανταζή το 2010) έχει τελειώσει.

Εμείς - που παρακολουθούμε την υπόθεση ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑ από το 2013, όταν το ΕΘΝΟΣ ανέδειξε το θέμα  και έχουμε κάνει και δική μας έρευνα σε αρχεία και έγγραφα όμως, γνωρίζουμε ότι όχι μόνο το θέμα δεν έχει τελειώσει αλλά πλέον ο ανακριτής διαφθοράς στον οποίο έχει χρεωθεί ο φάκελλος της δικογραφίας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επεξεργασίας.

Πρόσφατα ο αδελφός του μακαρίτη Παναγιώτη Λατκανίδη, Νίκος,  απευθύνθηκε εγγράφως στον δήμο Χαλανδρίου με την υπ. αριθμ. πρωτοκόλλου 33257/13-11-2015 αίτησή του και ρωτάει την διοίκηση του δήμου για τις ενέργειες που έχει κάνει ο δήμος σχετικά με όσα έχει γνωστοποιήσει σε σειρά στελεχών της διοίκησης του δήμου, τόσο την προηγούμενη όσο και την τρέχουσα δημαρχιακή περίοδο.

Ο δήμαρχος Σ. Ρούσσος μόλις έλαβε το έγγραφο του Ν. Λατκανίδη (το οποίο έχουμε στα χέρια μας - και όχι μόνο αυτό) το διαβίβασε στον Γενικό Διευθυντή του δήμου Χρήστο Μπαμπανιώτη για να διενεργηθεί ΕΔΕ για το θέμα παράνομης καταστροφής εγγράφων του δημοτολογίου και χρήση πλαστής σφραγίδας επικύρωσης εγγράφων από το ΚΕΠ Χαλανδρίου.

Την ΕΔΕ χρεώθηκε να διενεργήσει η διευθύντρια του δήμου κα Καταπόδη και ήδη αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πρώτος μάρτυρας κλήθηκε ο ίδιος καταγγέλων, ο οποίος κατέθεσε λίστα με αριθμούς πρωτοκόλλου εγγράφων του δήμου - από το 2004 έως το 2012, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες - που υποστηρίζουν και τεκμηριώνουν τις καταγγελίες του.

Η λίστα των εγγράφων αυτών είναι σε γνώση της Πλατείας αλλά στοιχειώδης σεβασμός στην διαδικασία της ΕΔΕ  που βρίσκεται σε εξέλιξη μας αναγκάζει να τα κρατήσουμε μακρυά από την δημοσιότητα, τουλάχιστον μέχρι την έκδοση του πορίσματος της ΕΔΕ.

Σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή ήταν να συζητηθούν δύο θέματα σχετικά με την υπόθεση που όμως αποσύρθηκαν από τον δήμαρχο.  Το πρώτο με πωτοβουλία του ίδιου του δημάρχου, "μέχρι να τελειώσει η ΕΔΕ" όπως είπε και το δεύτερο ύστερα από αποδοχή από τον Ρούσσο "συμβουλής" του Νταβία.
 (ΣΟΦΑ ΕΠΡΑΞΕ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ Ο ΡΟΥΣΣΟΣ και δεν άρχισε τα "δικά του" και σύντομα θα το καταλάβει.)

Θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα και  η Πλατεία θα σε ενημερώνει γιατί ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, είναι ίσως η ΚΑΡΔΙΑ της κακοδαιμονίας του δήμου μας τα τελευταία χρόνια και βέβαια οι παλιοί αναγνώστες μας (2013 - 2014) ξέρουν από πότε μας απασχολεί και το παρακολουθούμε.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ή ..... ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ;
ΘΑ ΔΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΤΗΝ  ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ - ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ:

 Τετραπληγικός χρησιμοποιήθηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος!



 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δικάστηκε η υφαρπαγή ακινήτων αποβιώσαντος στο Θεολόγο

http://lokrisnews.blogspot.gr/2013/05/blog-post_25.html

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: H Καμόρα της καλής κοινωνίας στα χέρια της Εισαγγελίας

ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ (2)

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΛΑΤΚΑΝΙΔΗ (ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟ). ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ. ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ;;;; 

 ΙΚΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Με εντολή Εισαγγελέα κατάσχεση εγγράφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου