Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ....

Μίλησαν όμως τα αρχεία;
Και σε ποιον;
Και με ποια διαδικασία;
Ξέρανε ή δεν ξέρανε όσοι παριστάνουν ότι δεν ξέρανε στην υποτιθέμενη δημόσια σελίδα  fb (η κα Ποντίκα και η διαχείριση δηλαδή της σελίδας) τηn "προετοιμασία"  του λευκώματος που θα "αποδείξει" (κατά την κα Ποντίκα) ότι άλλο σχολείο το "Καλλισπέρειο" και άλλο "1ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου" (????).
Και που το Καλλισπέρειο πρέπει να είναι ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ.
Μιλάμε για φοβερά πράγματα.
ΚΑΙ υπό προϋποθέσεις επικίνδυνα.

 Άσε που αν μπούμε σε τέτοιο τρυπάκι να διαχωρίσουμε την FYROM από την ενιαία Γιουγκοσλαβία η ιστορική συνέχεια του Γυμνασίου Αρρένων Χαλανδρίου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ αλλά το 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ. (Για όσους ασχολούνται με μπούρδες, ας ασχοληθούν τουλάχιστον ΣΩΣΤΑ).

Λοιπόν τα αρχεία μίλησαν.

Το λέει ο παλαιός συμμαθητής Γ. Στεφόπουλος - απόφοιτος ΤΟΥ 3τάξιου 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- σειρά μας - αλλά όχι του 1ου λυκείου αφού δεν πήγε γενικό λύκειο (για όσους ασχολούνται με βλακείες αλλά θεωρούν την τήρηση των θεσμικών διαδικασιών πρόσβασης στα αρχεία δευτερεύουσας σημασίας ζήτημα) σε δική του ανάρτηση στην σελίδα του fb:

ΝΑΤΟ:


Δεν το βγάζω από το κεφάλι μου, ούτε είναι κάτι που δεν είναι προσβάσιμο από ΟΛΟΥΣ. Σε δημόσια ομάδα είναι και παρά την ξερή λογοκρισία που έπεσε επί του θέματος στην ομάδα από τον διαχειριστή Παναγιώτη Λαμπρινίδη αυτό δεν κατέβηκε ακόμα.

Αλλά η κα Ποντίκα έλεγε στον διάλογο που κατέβηκε άρον - άρον από την σελίδα γιατί "χάλαγε το κλίμα" ότι δεν ήξερε τίποτα σχετικά με την πρόσβαση στα αρχεία για έκδοση λευκώματος. (Μην το αμφισβητήσετε, δεν έχει κανένα νόημα, απλά θα εκτεθείτε).

Λοιπόν το fb είναι μεγάλος ρουφιάνος ως γνωστόν και η απόπειρα να με βγάλουν (πάλι) τρελό θα πέσει στο κενό. Τα στοιχεία μου είναι ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ.

Και προς ώρας έχω ξεκινήσει από τα εύκολα και τα ανώδυνα.

Λοιπόν:

Η κα Ποντίκα έχει κάνει like στην ανάρτηση του συμμαθητή μου που λέει καθαρά ότι είχε πρόσβαση στα αρχεία.
Πώς δεν ήξερε;

Η συζήτηση για το λεύκωμα είχε όντος ξεκινήσει λοιπόν στο σχολείο.
Και ο Λέρτας που είναι στον σύλλογο γονέων, έγραψε αυτό στην ανάρτηση που έγινε για τους ΑΣΩΤΟΥΣ.
"Προτείνω να συγκεντρώσουμε φωτογραφίες για το λεύκωμα ..."

Δηλαδή ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ να δώσουμε ό,τι ΘΕΛΟΥΜΕ από το υλικό που έχουμε για να γίνει το λεύκωμα. ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ που γινόταν από πίσω.

ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ με πρόσχημα το λεύκωμα.



ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ;

ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ!

Ή για την ακρίβεια ότι είναι ΑΚΟΜΑ εκεί (τα άλλα που έχουν κατέβει τα έχω εγώ) είναι αρκετά για να αποδείξουν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου