Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Χαλανδρίου.

Η διευθύντρια του σχολείου κα Χαρίκλεια Ποντίκα - υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Γ. Κουράση στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές (εκεί φτάσαμε δυστυχώς, να κάνουν πολιτική οι ΛΥΚΕΙΑΡΧΕΣ και να μοιράζουν προεκλογικά φυλλάδια μέσα στις τάξεις, μετά την μετατροπή της εφορίας σε εκλογικό κέντρο - ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, όχι οι απόψεις στα δημόσια φόρα) έχει ανοίξει μαζί με τρεις - τέσσερεις αυλικούς της που διαχειρίζονται στο fb την σελίδα Γ.Α.Χ.  και κατεβάζουν ό,τι δεν τους αρέσει από μια κατ΄επίφαση "δημόσια σελίδα" - ένα πολύ περίεργο και εν δυνάμει ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟ θέμα.

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ την ιστορική συνέχεια του σχολείου που στεγάζεται στο κτιριακό συγκρότημα της Διονύσου και Καλλισπέρη με επίφαση το όνομα "ΚΑΛΛΙΣΠΕΡΕΙΟ" και σε τι ακριβώς αυτό αναφέρεται.

Μιλάμε για παραλογισμούς που στόχο έχουν την απόκτηση δημοφιλίας της ''ομαδούλας"  και τον εγκλωβισμό μέρους των αποφοίτων στις "ευαισθησίες τους" και τις πολιτικές προτεραιότητές τους, κυρίως παλαιότερων Χαλανδραίων που βρίσκονται πλέον στην τρίτη ηλικία και δεν έχουν άλλο άγχος από τις αναμνήσεις τους.

ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ που έχουν γραφτεί - αλλά δυστυχώς δημιουργούν κλίμα και παρασύρουν - είναι ασύλληπτες. Αλλά μπορεί να γίνουν και επικίνδυνες. Γι' αυτό ήρθε η ώρα να παρέμβουμε.
Το παρακολουθούμε καιρό το θέμα και έχει έρθει η ώρα να το αναδείξουμε.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ με αυτά που σκαλίζουν άραγε αναγνώστη μου;
 ΝΑ ΕΞΑΙΡΈΣΟΥΝ μήπως το νεώτερο σχολικό κτίριο (αυτό που ανεγέρθηκε το 1980) από την προστασία που του παρέχει το νομικό καθεστώς ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ;;;;

Μήπως βρισκόμαστε στο επόμενο επεισόδιο εκείνου που παίχτηκε πριν δύο χρόνια στο δεύτερο γυμνάσιο λύκειο, για μετατροπή σχολικού κτιρίου σε κτίριο γραφείων (που θα προκαλέσει και αλλαγή χρήσεων γης σε ολόκληρη την περιοχή) για στέγαση υπηρεσιών.
Και πρέπει να μην θεωρείται ΟΛΟ το συγκρότημα "ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ", χαρακτηρισμός που προστάτεψε και έσωσε το 2ο;;;
Ή είναι απλώς ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ;

Άλλα σοβαρότερα προβλήματα δεν έχουν εκεί να ασχοληθούν;

Επειδή ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΠΙΛΑΜΕ ΔΑΚΤΥΛΟ σας λέμε λοιπόν κάτσετε στα αυγά σας, λειτουργήσετε το σχολείο σωστά για τα παιδιά μας, κάντε καμιά βελτίωση στις υποδομές που λείπουν και αφήστε την διαχείριση τέτοιων θεμάτων για την ΔΕΠ, τον δήμο και το υπουργείο.

Για αρχή ανεβάζουμε σήμερα την φοβερή - για λυκειάρχη - δημόσια τοποθέτηση για το θέμα:
Η ιστορική συνέχεια του σχολείου της θυμίζει ..... FYROM!

Πάμε για αυτονόμηση της ..... MACEDONIA αναγνώστη μου!

ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ......



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου