Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ VRILISSIANEWS.GR



Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ήρθε το ζήτημα της σφράγισης του γηπέδου του Κενταύρου στην οδό Μητροπούλου. Η παράταξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έθεσε το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης και την ομάδα εκπρόσωπησε το μέλος του ΔΣ του Κενταύρου και σύμβουλος του Π. Καμμένου στο ΥΠΕΘΑ, Θανάσης Μπέλτσος. Η Περιφερειάρχης άκουσε με προσοχή τις θέσεις του συλλόγου, ο οποίος θεωρεί πως είναι το θύμα της διαμάχης μεταξύ δήμου και του ιδιώτη που εκμεταλλεύεται τα συγκεκριμένα γήπεδα. Η κα Δούρου δεσμεύτηκε για την άμεση εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που έχει προκύψει με το σωματείο. Η Περιφέρειαρχης ζήτησε να διακανονιστούν τα χρέη προς την ΔΕΗ, ή να τοποθετηθεί νέο ρολόι ώστε να αποσφραγιστεί το γήπεδο.
«Είχα την ευκαιρία να αναπτύξω στο περιφερειακό συμβούλιο τις θέσεις μας και να αποδείξουμε ότι είμαστε θύματα μιας καταχρηστικής απόφασης και παρερμηνείας της κείμενης νομοθεσίας. Κάποιοι υπάλληλοι υπερέβησαν την δικαιοδοσία τους με την ανοχή των προισταμένων τους. Φάνηκε ξεκάθρα ότι ο σύλλογος αποτέλεσε το θύμα μιας ανεξήγητης παράνοιας , που σίγουρα από κάπου υπαγορεύτηκε. Το αθλητικό σωματείο πρότυπο δεν ευθύνεται στις όποιες καταστάσεις έχουν δημιουργηθεί από τρίτους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μπέλτσος.
Ο Κένταυρος το περασμένο Σάββατο στέφθηκε πρωταθλητής στην Β’ ΕΠΣΑ και κέρδισε την άνοδο στη μεγαλή κατηγορία της Αθήνας, με μια ομάδα παιδιών που προέρχεται αποκλειστικά από τις ακαδημίες του.

Σε ότι αφορά το ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων στη Μητροπούλου θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι τα χρέη του ιδιώτη προς τον δήμο φτάνουν τις 342.000, ενώ αυτές τις ημέρες αναμένεται η έκδοση της απόφασης επί της αγωγής εξώσεως που έχει καταθέσει εναντίον του ο δήμος, ήδη από το 2012.
Από την πλευρά της η δημοτική αρχή προκρίνει ως μοναδική λύση αυτή τη στιγμή τον διακονισμό των ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ χρεών του ιδιώτη προς την ΔΕΗ, προκειμένου η ηλεκτροδότηση να επανέλθει και ο χώρος να επαναλειτουργήσει, τουλάχιστον μέχρι να λήξει η σύμβαση του ιδιώτη κι εκείνος να αποχωρήσει. Τότε η πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι τα γήπεδα να περάσουν εκ νέου στα χέρια του δήμου και βέβαια ο σύλλογος να μπορεί να τα χρησιμοποιεί, όπως κάνουν και οι υπόλοιποι σύλλογοι με τα δημοτικά γήπεδα της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου