Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ - ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

 

Με απαρτία που του έκανε ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ στην Οικονομική Επιτροπή - αλλιώς δεν είχε απαρτία με δικούς του ο δημαρχάρας ΣΥΜΕΩΝ - ανέθεσε σε δύο δικηγόρους - πολιτικά στελέχη της παράταξής του και μέλη του ΔΣ της ΦΛΥΑ - την δημοτική σύμβουλο Γιάννα Αθανασάτου και τον γραμματέα της παράταξης Πόλυ Τακόπουλο να συντάξουν απαντητικό υπόμνημα στην προσφυγή του Γιώργου Θωμά για το δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο δεν είχε προσκληθεί, είχε διαμαρτυρηθεί εγγράφως και - τότε - ο Αεικίνητος παριστάνοντας τον μέγα ηγέτη της αντιπολίτευσης, είχε ΑΠΟΧΟΡΗΣΕΙ από το δημοτικό συμβούλιο.
(ΘΥΜΑΣΤΕ; ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ)


Από την Οικονομική δεν αποχώρησε όμως ο Αεικίνητος! ΕΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ!

 Έκατσε και τους έκανε απαρτία για να γίνει η ανάθεση στους δικηγόρους, να πληρωθούν οι άνθρωποι, μην δουλεύουν ως .... ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ!

Και - τάχα μου - μειοψήφισε.
Ενώ αν ήθελε δεν θα μπορούσε να ληφθεί η απόφαση ανάθεσης υπόθεσης του δήμου επ' αμοιβή σε δημοτικό σύμβουλο.

ΔΙΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ ΣΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ.

Δεν είναι παράνομη αυτή η ανάθεση βεβαίως γιατί ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ στους οποίους ο νόμος επιτρέπει να παίρνουν δουλειές από τους δήμους (ΔΙΚΑΙΟΡΟΙ βλέπεις κάνουν τους νόμους, όπως τους βολεύει τους κάνουν .....).

Αλλά το αναδεικνύουμε γιατί ΕΚΕΙΝΟΙ και ΕΚΕΙΝΗ έχουν πει πολλά περί του "νόμιμου και ηθικού" , ΟΧΙ εμείς που δεν είμαστε ηθικολόγοι και πιστεύουμε ότι όποιος δουλεύει ΚΑΛΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΤΙΜΟΙ.
ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ ούτε ΚΟΥΡΑΣΟΔΕΞΙΟΙ υποκριτές.

Αλλά θα μου πώς να φύγει ς ο Αεικίνητος από την ΟΕ;

Αφού ήταν ο πρώτος διδάξας που έδινε νομική ύλη του δήμου σε δικηγόρο - δημοτική του σύμβουλο επ' αμοιβή ως δήμαρχος. (δεν είναι εν' ενεργεία οπότε δεν γράφουμε το όνομά της).

Ό,τι τους έμαθε κάνουν. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ της ΚΑΡΓΑριστεράς!

Αλλά να αποχωρεί από το ΔΣ για να παριστάνει ότι κάνει αντιπολίτευση και να θέλει να τον ακολουθήσουν όλοι  ..... πολύ πάει!
Κάποιοι ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ!

ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου