Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΗ




Λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου έλαβαν επιστολή του Γιώργου Θωμά (ακολουθεί ολόκληρη).

Το θέμα επιχείρησε να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά ο Κουράσης  που κάτω από την αίθουσα συνεδριάσεων (δυστυχώς μαζί με την Λούλα Καρατζά) προσπάθησαν να πείσουν όσους περισσότερους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να μην ανέβουν στην αίθουσα ώστε να μην υπάρξει απαρτία και να μην συνεδριάσει το σώμα.
Στόχος τους οι διαφοροποιημένοι σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ θέματα σύμβουλοι της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. 

Τελικά έπεισαν μόνο τους ανεξάρτητους κυρίους Π. Τζούρα και Θ. Βαρδουλάκη που αποχώρησαν μαζί με τους συμβούλους του Κουράση και την Λούλα Καρατζά, αφού πρώτα ο "μέγας ηγέτης της αντιπολιτεύσεως" - και πολιτικά υπεύθυνος για την πλαστογραφία αποφάσεων δημοτικού συμβουλίου στο παρελθόν  (για να μην ξεχνιόμαστε) ανέβηκε στην αίθουσα με ύφος Καίσαρα να "εκφράσει την αντιπολίτευση" και να καρπωθεί τον "θρίαμβό της" (που τελικά ήταν πανωλεθρίαμβος αφού δεν πέτυχε).

Από την παράταξη Ανδρεόπουλου - ως συνήθως - δεν είχε πατήσει το πόδι του κανείς από τους τρεις συμβούλους, εκείνοι δοξάζονται κρυπτόμενοι - ως συνήθως.

Τελικά η πλειοψηφία της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΄"άντεξε" την Κουρασική επίθεση και έκανε απαρτία, ενώ από την αντιπολίτευση στο συμβούλιο ήταν μόνο οι Λαδόπουλος και Νταβίας, ο οποίος τοποθετήθηκε υπέρ των απόψεων που διατυπώνονται στην επιστολή του Γιώργου Θωμά.

Του Γιώργου Θωμά  που συγκέντρωσε - επίσης με καθαρή μικροπολιτική διάθεση από την πλειοψηφία, αυτή τη φορά - τα πυρά της διοίκησης αφού αυτά - βεβαίως και αναμενόμενα - δεν στράφηκαν  στον ... Μαυρογυαλούρο με τον οποίο διατηρούν "κρυφό" παρασκηνιακό δεσμό και ο οποίος επιχείρησε την πολιτική της εκμετάλλευση.

Γιατί επειδή διαβάζεις ΠΛΑΤΕΙΑ και όχι κανέναν επαγγελματία που φοβάται να διατυπώσει κρίσεις και απόψεις, θα σου πούμε άλλη ώρα τι πραγματικά παίχτηκε εχθές ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ από το τοπικό κατεστημένο.

Πάντως επειδή είσαι έξυπνος αναγνώστης μπορείς εύκολα να το συμπεράνεις ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!

Η "ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ" ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟ (ενώ έμπαζε πολλά νερά).

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Προς:  κ. Ε. Γαλάνη,  πρόεδρο του Δ.Σ. του  Δήμου Χαλανδρίου

Κοιν:  κ. Σ.  Ρούσσο  δήμαρχο Χαλανδρίου




Αγαπητή   κ. πρόεδρος



Χθες 17 Μαΐου 2016,   εντελώς τυχαία πληροφορήθηκα σε κοινωνική εκδήλωση ότι σήμερα 18 Μαΐου 2016  συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο  του Δήμου Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με την σχετική διάταξη   Ν. 3852/ 2010 άρθρο 67 παραγ.   4.     « Η πρόσκληση δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του δήμου. Η πρόσκληση επιδίδεται ή γνωστοποιείται στους  συμβούλους τρεις (3) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που ορίζεται για τη συνεδρίαση.»



 Είναι  σαφές ότι σύμφωνα με την παραπάνω σχετική διάταξη,   εκτός από την δημοσίευση στην ιστοσελίδα του Δήμου, απαιτείται και  η επίδοση ή  η  γνωστοποίηση με άλλο πρόσφορο και σε κάθε περίπτωση,   σίγουρο μέσο που να εξασφαλίζει την  ενημέρωση του Δημοτικού συμβούλου, γνωστοποίηση  της πρόσκλησης.  

Σας   ενημερώνω ότι   ουδέποτε  μου έγινε επίδοση της πρόσκλησης για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18 Μαΐου 2016  και  ουδέποτε μου γνωστοποιήθηκε αυτή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέσο. 

Επιπλέον για να μην προβληθεί εκ μέρους σας  ο ισχυρισμός της ενημέρωσης δια της  ηλεκτρονικής αποστολής, σας γνωρίζω ότι  από 12 Μαΐου 2016  μέχρι και χθες 17 Μαΐου 2016,  λόγω προβλημάτων   λειτουργίας του Ίντερνετ στην περιοχή μου, δεν είχα την δυνατότητα να λάβω  e mail .

Από το Σεπτέμβριο του 2014, έγκαιρα,  πριν από κάθε συνεδρίαση του ΔΣ λαμβάναμε φάκελο με την Η.Δ. και τις εισηγήσεις της υπηρεσίας.

Εδώ και ένα περίπου μήνα, εντελώς αυθαίρετα   και παρά την ρητή επιταγή του νόμου, αποφασίσατε να μην γίνεται καμιά αποστολή όχι μόνο των εισηγήσεων, αλλά ούτε καν αυτής της ΗΔ και να είμαστε υποχρεωμένοι να προσέλθουμε στο ΔΣ χωρίς καμία ενημέρωση επι της ΗΔ και επί των εισηγήσεων.

 Προσωπικά δεν μπορώ παρά να διαμαρτυρηθώ για αυτή την πράξη υποβάθμισης του ΔΣ, και να μην παραστώ στην συνεδρίαση της 18ης Μαΐου,  καθόσον πέραν όλων  των άλλων,  θεωρώ ότι δεν υπάρχει νόμιμη  σύγκληση του οργάνου.

Παρακαλώ η επιστολή μου αυτή να αναγνωσθεί στο σώμα και να καταχωρηθεί στα πρακτικά της συγκεκριμένης συνεδρίασης.



Σας  ευχαριστώ



Γιώργος  Θωμάς

Δημοτικός σύμβουλος

Επικεφαλής Δημοτικής παράταξης « Μια πόλη για να ζεις ΧΑΛΑΝΔΡΙ η πόλη μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου