Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Ν. ΚΟΜΠΟΤΗΣ: Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ .... ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΝ!



του Ν. ΚΟΜΠΟΤΗ

 ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ

Το πάρα κάτω κείμενο είναι πιστή αντιγραφή από την εισήγηση του Συμεών του πρωτοσύγκελου πασών των εξουσιών. Θαυμάστε την λαθροχειρία του δικηγόρου που την συνέταξε για να πάρει την υπόθεση με αντίδωρο χρήματα δικά μας.

Στο άρθρο 51 του ν. 3979/2011 ορίζεται ότι : «Οι δήμοι και οι περιφέρειες υποχρεούνται στη νομική στήριξη των υπαλλήλων που υπηρετούν σε αυτούς, ενώπιον των δικαστηρίων ή των δικαστικών αρχών, όταν διώκονται ποινικώς για αδικήματα, που τους αποδίδονται κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους. Οι υπάλληλοι στερούνται της νομικής κάλυψης, στην περίπτωση που η άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον τους αποτελεί συνέπεια καταγγελίας εκ μέρους της υπηρεσίας. Η εκπροσώπηση συντελείται από δικηγόρο του δήμου ή της περιφέρειας, μετά από αίτηση του υπαλλήλου προς τον οικείο δήμαρχο ή περιφερειάρχη, ύστερα από απόφαση της οικονομικής επιτροπής. Σε περίπτωση που δεν υπηρετεί δικηγόρος με πάγια έμμισθη εντολή η εκπροσώπηση γίνεται από πληρεξούσιο δικηγόρο, σύμφωνα και με τις διατάξεις των άρθρων 72 και 176 του Ν. 3852/2010, αντίστοιχα. Οι ανωτέρω διατάξεις εφαρμόζονται και για τους αιρετούς των δήμων και των περιφερειών ».

(οι υπογραμμίσεις δικές μου προς διευκόλυνση σας)

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ- ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ:

 1, Ο νόμος σαφώς λέει, ότι ο δήμος υποχρεούται να διαθέτει δικηγόρο σε υπάλληλο, όταν αυτός διώκεται για ποινικά αδικήματα κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του.

Από ότι γνωρίζω ο υπάλληλος Συμεών δεν διώκεται ποινικά τουλάχιστον προς το παρών. Άρα παράνομα και καταχρηστικά ορίζεται δικηγόρος και παράνομη και καταχρηστική θα είναι η αμοιβή του. (Προσοχή ταμεία μη σε μπλέξουν)

2. Αυτός που διώκεται ποινικά για την ενάσκηση των καθηκόντων του, ως αντιπολίτευση είναι ο δημοτικός σύμβουλος Κος Νταβίας, ο οποίος νομίμως δικαιούται νομική στήριξη από τον Δήμο, με τον ορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου με έξοδα του δήμου, αφού οι διατάξεις του νόμου εφαρμόζονται και για τους αιρετούς.

3.Στις δημοκρατίες δεν στοιχειοθετείτε συκοφαντική δυσφήμηση κατά αιρετού άρχοντα κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του. Στοιχειοθετείτε μόνο κριτική, σκληρή κριτική, άδικη και μη στοιχειοθετιμενη κριτική. Αν ισχύει η τελευταία περίπτωση ο δημοκράτης αιρετός διαψεύδει τον κριτή με στοιχεία και ζητά από τον κριτή του να τα δημοσιεύσει άμεσα. Αν αυτό δεν γίνει τότε καταφεύγει στην δικαιοσύνη για παραβίαση της δεοντολογίας.


4 Ο δημοκράτης αιρετός επιζητεί την κάθε είδους κριτική, για να βελτιώνει την δουλειά του και για να του δίνεται η ευκαιρία να διαψεύδει τυχών άδικες φήμες που κυκλοφορούν εν αγνεία του.

5 Μόνο ένας φασίστας καταφεύγει στην φίμωση της κριτικής και της αντίθετης άποψης. Και αυτό συμβαίνει όταν η κριτική είναι δίκαιη και δεν έχει επιχειρήματα να την αντικρούσει. Μόνο ένας ανασφαλής  φασίστας βαφτίζει την αντίθετη άποψη ύβρη και συκοφαντία και ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα μη μπορώντας να απαντήσει επι της ουσίας. Μόνο ένας αγράμματος η πειναλέων δικηγόρος  κάνει τέτοιες εισηγήσεις για να μη δυσαρεστήσει το αφεντικό του, ξεπουλώντας για λίγα ευρωπουλα την τιμή και την επαγγελματική του υπόληψη.

Μετα από όλα τα πάρα πάνω καλώ τους συμπολίτες μου και ιδιαίτερα τους συντρόφους  μου από την «Αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου» να πάρουν ενεργά θέση. Θέλω να ελπίζω ότι το δημοτικό συμβούλιο θα απορρίψει μετα βδελυγμίας την εισήγηση της οικονομικής επιτροπής για να μπορούμε να μιλάμε και στο μέλλον για ένα δημοκρατικό Χαλάνδρι.

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου