Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

«20άρι» Τσίπρα σε Φίλη για το άνοιγμα των σχολείων!

 

Την εικόνα που παρουσίασαν τα σχολεία κατά την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς έδωσαν οι 13 Περιφερειακοί Διευθυντές στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, μέσω τηλεδιάσκεψης, παρουσία του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκου Φίλη, της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου, του Υφυπουργού, Θεοδόση Πελεγρίνη, των Γενικών Γραμματέων, κ. Παντή και Παπαγεωργίου, καθώς και του Διευθυντή του Γραφείου Υπουργού, Π. Κατσαρού. «Άριστα 20 στο Υπουργείο Παιδείας», είπε ο Πρωθυπουργός μετά το τέλος της ενημέρωσής του!
Νωρίτερα, οι περιφερειακοί διευθυντές παρουσίασαν αριθμητικά στοιχεία για τον μαθητικό πληθυσμό, τις σχολικές μονάδες και τους εκπαιδευτικούς, σημειώνοντας ότι, τα σχολεία σε όλη τη χώρα άνοιξαν χωρίς προβλήματα, με εξαίρεση μεμονωμένες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα τα σχολεία της Θάσου, που θα παραμείνουν κλειστά σήμερα και αύριο λόγω της πυρκαγιάς που έπληξε το νησί, ενώ την Παρασκευή θα ανοίξουν τα μειονοτικά σχολεία, λόγω της θρησκευτικής εορτής των Μουσουλμάνων.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσαν οι περιφερειακοί διευθυντές στο γεγονός ότι, Ειδικά Σχολεία έκαναν Αγιασμό στις 12 Σεπτεμβρίου και όχι τον Οκτώβριο, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειακός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, όταν οι γονείς ειδοποιήθηκαν από τον Διευθυντή του Ειδικού Σχολείου στη Χαιρώνεια της Βοιωτίας να έρθουν τα παιδιά τους για να κάνουν Αγιασμό, δεν πίστευαν ότι είναι αλήθεια, αφού, πάντοτε, το συγκεκριμένο σχολείο, όπως και πολλά άλλα σχολεία της Ειδικής Αγωγής, άνοιγε τον Οκτώβριο.

http://www.epoli.gr

ΣΧΟΛΙΟ: Το καλό να λέγεται, ακόμα και αν είναι απλά .... το αυτονόητο. 
Το αυτονόητο ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ καθόλου αυτονόητο τα προηγούμενα χρόνια. 
Συχαρητήρια γείτονα Υπουργέ. 
Ακόμα και η μονίμως .... "επαναστατημένη νεολαία" που σε βρίζει καθημερινά (ευτυχώς γιατί αν δεν  έβριζε και η νεολαία θα σταμάταγε η ζωή) εχθές σε επαινούσε για την ετοιμότητα των σχολείων την πρώτη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου