Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΨΥΧΙΚΟΥ: ΑΠΟΚΡΙΕΣ - ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2017




Το Τριώδιο άνοιξε και ετοιμαζόμαστε με χαρά και κέφι για τις καθιερωμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού,

όπου μικροί μεγάλοι θα διασκεδάσουμε παρέα,

από τις 10:30 το πρωί έως αργά το μεσημέρι!



Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η Πλατεία Ελευθερίας στο Νέο Ψυχικό φιλοξενεί και φέτος το ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ. Στις 12 μμ θα απολαύσουμε τη νεανική εξαμελή μπάντα Prestige, με χορευτικές επιτυχίες από τα 80s, τα 90s, μέχρι και το σήμερα, με dance & non-stop διάθεση, σε pop funky electro ήχους. Στο ρεπερτόριο του ήδη δημοφιλούς συγκροτήματος περιλαμβάνονται διαχρονικά τραγούδια από Donna Summer, Michael Jackson, Prince, Beyonce, Jennifer Lopez, Bee Gees, Gloria Gaynor, James Brown, Beatles, Elvis Presley, χωρίς να λείπουν οι Έλληνες, όπως ο Πασχάλης, ο Κώστας Μπίγαλης, η Μαντώ και η Αλέξια

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στο ραντεβού της 2ης Πλατείας του Ψυχικού (Πλατεία Ελ. Βενιζέλου), όπου θα πραγματοποιηθεί η ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ, οι ξέφρενοι Assoi tou Salvador θα μας ξεσηκώσουν από τις 11:30 και για 2 περίπου ώρες, με swing & rumba, funk & mambo, reggae & ska, ενώ θα… αλλάξουν τα φώτα και σε ρεμπέτικα, jazz και ισπανικά τραγούδια. Το μοναδικό αυτό ασυγκράτητο κουιντέτο έχει τον τρόπο να ανακατεύει δημιουργικά διαφορετικά μουσικά είδη, γνωστές επιτυχίες και original υλικό από την προσωπική δισκογραφία του συγκροτήματος, και θα μας μεταφέρει από τις ρετρό μελωδίες του Αττίκ στο εξωτικό Rio De Janeiro!

Στο τραγούδι θα τους συνοδεύει η Άδα Σεϊραδάρη.

Η Βίβιαν Παπαδάκη και η ομάδα της θα μας παρουσιάσουν ένα special χορευτικό show.

Και, βέβαια, δεν θα λείψουν ούτε φέτος και οι γευστικές (γλυκές, αλλά και αλμυρές) εκπλήξεις στην πλατεία, συνοδεία καφέ & αναψυκτικών, προσφορά των χορηγών μας.



Και στα δύο κυριακάτικα ‘μασκέ’ υπαίθρια πάρτι της πόλης μας, ο μουσικός-ραδιοφωνικός παραγωγός και DJ Πέτρος Αδάμ αναλαμβάνει τα decks με latin κυρίως επιλογές, ενώ το παιδικό πρόγραμμα -με μασκαρεμένους εμψυχωτές και έμπειρους παιδαγωγούς- περιλαμβάνει και φέτος ευφάνταστες δημιουργικές δραστηριότητες, όπως διάφορα παιχνίδια, διαγωνισμούς μάσκας, γαϊτανάκι, face painting, μπαλονοκατασκευές, κ.α.

Την Καθαρά Δευτέρα 27.2, από τις 11:00 έως τις 15:00, και με την ευχή φέτος να έχουμε σύμμαχο τον καλό καιρό, θα γιορτάσουμε τα ΚΟΥΛΟΥΜΑ στη Φιλοθέη. Σας περιμένουμε στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης με διαγωνισμό πρωτότυπου χαρταετού, παραδοσιακούς χορούς, σαρακοστιανούς μεζέδες, μουσική & happenings.

Υπεύθυνη οργάνωσης, η κ. Κατερίνα Πετρίτση-Μουράντ, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου