Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΝΑ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Ο λόγος που σου δίνουμε σήμερα, πρωί - πρωί, αυτά τα στοιχεία είναι η τοποθέτησή μας στην επόμενη ανάρτηση.

Δες λοιπόν πώς ισοσκελίζονται ΕΠΙΣΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ τα λεφτά που δίνεις μέσω των "ανταποδοτικών"  τελών για την καθαριότητα για να ξέρεις και να μην ακούς ότι τα παίρνουν όλα τα κοπρόσκυλα οι εργαζόμενοι ή ότι δεν έχει ο δήμος λεφτά να κάνει επενδύσεις για να έχεις την ποιότητα των υπηρεσιών για τις οποίες πληρώνεις.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΆ ΤΕΛΗ - σου θυμίζουμε - ότι παραλίγο να εκχωρηθούν για 20 χρόνια σε ιδιώτη ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ, χωρίς να μπορούν να μειωθούν, έτσι;

Και αυτό θα γινόταν από όλους τους δήμους!
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ οι "ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ" ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Με δικά σου λεφτά!

Πάμε να δούμε λοιπόν:
ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΕ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΕ 12,5 εκ. ευρώ τον χρόνο από ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ τέλη.

Πού πάνε αυτά τα λεφτά;
  • ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑΝΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 4 ΜΥΡΙΑ! Το ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ, έτσι; 
  • Μαζί με εργοδοτικές εισφορές, γάλατα, γάντια, μάσκες, γιλέκα και δεν συμμαζεύεται. ΜΕ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ μέτρα ασφαλείας και ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΟΥ!
Όσα θα χρειάζονται και αν τελικά - με την άδεια του πολυχρονεμένου μας Φούχτελ - επιτραπεί ο διαγωνισμός και αντί για συμβασιούχους (που έχουν πληρωθεί και περιλαμβάνονται εδώ μέσα τα μισθά τους) ο δήμος πάρει ΜΟΝΙΜΟΥΣ.
  • ΕΓΙΝΑΝ - λέει το χαρτί, όχι η ΠΛΑΤΕΙΑ - 3 ΜΥΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και 300 χιλιάρικα μελέτες. ΣΥΝΟΛΟ 3,3 ΜΥΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ!
(ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΜΥΡΙΑ - εντελώς μπακάλικα για να το καταλάβει και ο μπαμπουίνος.)

ΠΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ με ανακυκλώσεις, κομποστοποιήσεις, Χριστούγεννα και πρωτοχρονιές ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;;
Το πολυδιαφημιζόμενο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, που θα σε κάνει ευρωπέο είναι μόλις 200000 και ένα ταξίδι στην Ευρώπη δώρο αν πετύχεις το JACKPOT. )

ΦΤΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΦΤΑ και χωρίς τα πολλά λεφτά που ήρθαν από τας Ευρώπας με την μεγάλη πιτυχία της διοικησάρας;;;;;
ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!
  • ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ, ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ δηλαδή, ο δήμος δίνει 1,5 εκ ευρώ τον χρόνο.
  • Σε άλλα λειτουργικά της καθαριότητας: ΒΕΝΖΙΝΕΣ, ΛΑΔΙΑ, ΛΑΣΤΙΧΑ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΞΥΔΙΑ, ΓΟΜΟΛΑΣΤΙΧΕΣ, ΜΟΛΥΒΙΑ κλπ πληρώνεις περίπου 3 ΜΥΡΑ.
  • Α ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ: ΚΑΙ ΣΕ ΝΟΙΚΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΥ!
Αυτή είναι λοιπόν η εικόνα.
ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΙΛΟΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ενώ εσύ πληρώνεις μπαμπουίνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου