Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΜΑΡΙΑ ΛΟΤΣΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Πήραμε την Μαρία Λοτσάρη τηλέφωνο.

"Θέλεις να ενημερώσεις τον αναγνώστη της Πλατείας τι έγινε, γιατί έφυγες από το δημοτικό συμβούλιο με αποτέλεσμα να μην εδκριθεί η ανανέωση των συμβάσεων των 5-6-7 συμβασιούχων;"

Η ΠΛΑΤΕΙΑ είναι το μοναδικό μέσο που ενημερώνει τον Χαλανδραίο για το τι γίνεται στον δήμο. θα σου εξηγήσω τι έγινε" μας είπε η κα Λοτσάρη.

"Όπως ξέρετε όλοι στο δημοτικό συμβούλιο δουλεύω μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες στην επιχείρηση τουριστικών καταλυμάτων που έχω στην Άνδρο. Οι μέρες αυτές είναι πολύ δύσκολες για μένα. Το καλοκαίρι διαμένω στην ¨Ανδρο και για να είμαι στις συνεδριάσεις του ΔΣ ταξιδεύω από την Άνδρο.
 Το προηγούμενο  έκτακτο συμβούλιο για την ανανέωση των συμβασιούχων λάβαμε την πρόσκληση μία μέρα πριν την συνεδρίαση. Μου ήταν αδύνατον να προγραμματίσω να έρθω από την Άνδρο στο Χαλάνδρι. Αν ήμουν θα είχα διαφοροποιηθεί από την στάση της παράταξής μου να μην παρευρεθεί στην ψήφιση της ανανέωσης των συμβάσεων γιατί ήθελα να τις ψηφίσω.
Προχτές έκατσα μέχρι την προχωρημένη ώρα που απαιτούσε η ψηφοφορία για την ένταξη του θέματος. Μόλις εντάχθηκε το θέμα καληνύχτισα τον επικεφαλής μας λέγοντάς του "καλό ξενύχτι" και έφυγα γιατί έπρεπε να κάνω κάποιες ετοιμασίες, να ξεκουραστώ λίγες ώρες για να ταξιδέψω το πρωί πάλι στην Άνδρο για εργασία Ούτε υπολόγισα, ούτε με ενημέρωσε κανείς για την κρισιμότητα της ψήφου μου, νόμιζα ότι το θέμα πέρναγε αφού είχε ενταχθεί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου