Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ...

Το ενδιαφέρον των Χαλανδραίων - και όχι μόνο - για οποιοδήποτε πληροφορία  αφορά την άνανδρη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι τεράστιο και από το πρωί χτυπάνε τα τηλέφωνα από φίλους, εδώ στην ΠΛΑΤΕΙΑ.

Το πρώτο ερώτημα είναι σχετικό με την τελετή.

Μιλάμε μόνο με τον Γιώργο Παρασκευόπουλο, και μαθαίνουμε ό,τι χρειάζεται να μαθευτεί, ο Γιώργος θα ενημερώσει αμέσως τον αναγνώστη της Πλατείας, μόλις υπάρξει καθορισμός της τελετής.

Ο Γρηγόρης είναι στην ΓΑΔΑ και δεν υπάρχει δυνατότηtα επικοινωνίας μαζί του.

Εκκρεμεί να γίνει η νεκροψία για να βρεθούν οι δολοφονικοί κάλυκες για την βαλλιστική και αυτό θα καθορίσει το αν θα γίνει η κηδεία αύριο Σάββατο ή την Δευτέρα.

Μόλις υπάρχει νέο θα το ανεβάσουμε αμέσως.

Για τις υποθέσεις του Μιχάλη, τους πελάτες του κλπ, μην μας ρωτάτε, δεν θα ρωτήσουμε, δεν θα κάνουμε ρεπορτάζ, δε θα γράψουμε τίποτα,  το κάνουν τόσοι πολλοί, θα γραφτούν τόσες αλήθειες αλλά και τόσα φίδια που δεν έχουμε τίποτα να προσθέσουμε.

Εμείς με το μόνο που ασχολούμαστε είναι το πώς θα αποχαιρετίσει η σοκαρισμένη γενέτειρα πόλη του τον παλιό συμμαθητή και φίλο και τίποτε άλλο.

Και πώς θα βρούμε τρόπο να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στα δυο παιδιά του, την σύζυγό του, τα αδέλφια του και εκείνη την ηλικιωμένη  μάνα του, την κα Ίριδα,  που δεν μπορεί να βγει από το μυαλό μου, από εχτές.

Προφανώς και η Πλατεία θα ενημερώνει συνεχώς το Χαλάνδρι που σήμερα είναι βυθισμένο στην θλίψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου