Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Η ΔΕ ΚΑΙ Ο ΠΡ ......




"Ναι, δίκιο έχεις για το θέμα που βάζεις σχετικά με την άρνηση της Κοινωνικής Υπηρεσίας να ενημερώσει εσένα - και τον Τζούρα για τα θέματα της αξιολόγησης και των κριτηρίων σε εκείνους που χορηγούνται επιδόματα από τον δήμο" (της κοινωνικής υπηρεσίας δηλαδή που βέβαια δίνει τους φακέλους στον κο Πράσσο να τους δει και αν θέλει να τους φωτογραφήσει κιόλας για να έχει πειστήρια και να κάνει την πολιτική του), "αλλά πίσω από αυτά που διάβαζε ο Πράσσος υπάρχει σκάνδαλο αφού η αναφορά του ήταν σε συγκεκριμένη ωφελούμενη, την ΔΕ, που είναι ρουσφετάρα που το παίρνει."
  • Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ.
  • Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ.
  • Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
Δεν είναι δική μας;
ΒΑΡΑΤΕ ΤΗΝ!

Την ξέρω αυτή την .... "πολιτική" του "πετάω κρέας στην αρένα" για να πανηγυρίζει το φιλοθεάμον κοινό με τα λιοντάρια που τσακώνονται για το ποιο θα το πρωτοαρπάξει.

Μην μου ζητάει κανείς να συναινέσω στο να εφαρμόζεται σε ΚΑΝΕΝΑΝ.

Επίσης θυμίζω ότι εμείς στην αυτοδιοίκηση δεν ήμασταν ποτέ τέτοιοι, μέχρι να επικρατήσει η αυτοεξυπηρέτηση μέσω του διχασμού. Ήμασταν της συνοχής στην τοπική κοινωνία.

Δεν θέλαμε ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Δεν θέλαμε να επιβληθεί η ΝΟΜΙΜΟΤΗΣ και Η ΤΑΞΗ στην Αποστολοπούλου στον ΠΤ μόνο, γιατί ο ΝΠ είναι δικός μας.

Εμείς είμαστε από άλλο ανέκδοτο. 

Ο ΠΡ δεν αντέδρασε λοιπόν.
  • στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, 
  • στην δίωξη αιρετών και μέσων ενημέρωσης,
  • σε μηνύσεις
  • σε αγωγές
  • ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ από συμβούλους και παρατάξεις, αποδεχόμενος και υποστηρίζοντας την ΓΕΛΟΙΑ, ΒΑΘΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ άποψη ότι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, τα υπηρεσιακά στελέχια της κοινωνικής υπηρεσίας,  δεν πρέπει να αποδέχονται έλεγχο και επιτροπεία των αιρετών για όσα κάνουν, για όσα εισηγούνται, για όσους επιλέγουν να χορηγούν βοηθήματα, διότι οι αιρετοί - λέει - κάνουν ρουσφέτια και λειτουργούν με βάση το πολιτικοκομματικό τους όφελος ενώ οι υπηρεσιακοί είναι αντικειμενικοί, τέρατα αμεροληψίας, υπευθυνότητας και αξιοκρατίας και δεν εκμεταλλεύονται πολιτικοκομματικά τους ωφελούμενους.
Άρα εκείνοι μπορούν να ξέρουν τα πλήρη ονόματα και τα δικαιολογητικά που αξιολογούν μόνοι τους, μόνο με την διοίκηση του δήμου και χωρίς κανένα έλεγχο από άλλο μάτι, για να δίνουν το δημόσιο χρήμα στους άπορους ή καλύτερα τους ΩΦΕΛΟΎΜΕΝΟΥΣ, όπως τους λένε, αφού από ότι φαίνεται υπάρχουν ΩΦΕΛΟΎΜΕΝΟΙ που δεν είναι ΑΠΟΡΟΙ.

Δεν έχω λόγο να αμφισβητώ τον ΠΡ. ¨Εχει καλή ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ εσωτερική πληροφόρηση.
Από την ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ υπηρεσία.

Άμα τα ξέρουν και οι αιρετοί - ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ - αν υπάρχει μια επιτροπή με πρόσβαση σε ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, αν υπάρχει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος υπάρχει θέμα προσωπικών δεδομένων, σου λέει.

Για τους ΑΛΛΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ. Όχι για τον ΠΡ.

Οπότε εκείνοι - οι αιρετοί  - θα εγκρίνουν - ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ - να παίρνει δημόσιο χρήμα η - κάθε - ΔΕ, γνωρίζοντας μόνο τα αρχικά του ονόματός της - βέβαια - χωρίς να μπορούν να έχουν άποψη αν η κάθε ΔΕ καλώς η κακώς παίρνει το επιδοματάκι.

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΙΡΕΤΟΣ, ο ΑΝ θα παίρνει την ευθύνη - αστική, ποινική, πολιτική - για όσα κάνει η υπηρεσία ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ!

Αυτό το λένε "ΘΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ" στο πεζοδρόμιο.

Και όταν θα πάρει η - κάθε - ΔΕ επίδομα, ενώ δεν έπρεπε να πάρει θα του λέει και ο κάθε μαλάκας

-"ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; Δεν είδες ότι πήρε η ΔΕ;;;;"
- ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ. Πώς να δω ο πούστης; Αφού δεν μου τα δείχνουν!
Δεν είμαι ο ΠΡ!
Και στο λέω - ρε καραγκιόζη - και εσύ αδιαφορείς, συνεχίζεις να τους στηρίζεις γιατί είναι του κόμματος, με γράφεις στα τέτοια σου. Το χειρότερο είναι ότι μου απαντάς κιόλας: 
"Ε , έτσι είναι το σύστημα, τι να κάνουμε;"

Η ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΙΑ της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, του ΒΑΘΕΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ και της ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ.

Ο ΠΡ λοιπόν ήξερε ....

Όταν εμείς όμως πρώτοι - ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ - θέσαμε το θέμα ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΕΊΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ,  ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ που κρύβεται πίσω από το πανηγύρι της φιλανθρωπίας, του παντοκοροϊδείου και της επιδοματικής πολιτικής ΉΜΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΉΜΑΣΤΑΝ ΤΡΕΛΟΙ.
ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΚΡΑΙΟΙ.
ΦΑΓΑΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΔΙΩΞΕΙΣ και ΛΟΙΔΟΡΊΕΣ υπό την ανοχή και την σιωπή ΟΛΩΝ.

Δεν είναι θέμα ΜΕΘΟΔΩΝ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ και ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
Είναι θέμα "τίνος είναι παραταξιακά η ΔΕ"

Πήρε επίδομα η ΔΕ, αυτό δεν άρεσε στη ΕΚ που είναι υπηρεσιακή και τέρας αμεροληψίας και καθήκοντος, παράδειγμα κορυφαίο δημοσιοϋπαλληλικού παλιοκομματισμού,  "εν ελλείψη¨ άλλων καλύτερων, το έδωσε λοιπόν η ΕΚ στον παραταξιακό της εκλεκτό τον ΠΡ, ο οποίος ενώ είχε στηρίξει όλες τις αποφάσεις και τις επιλογές του ΣΡ, της ΕΧ και του ΚΕ που ήταν υπεύθυνος της Κοινωνικής Πολιτικής μετά την παραίτηση της αξιοπρεπούς Μάζη από την επιτροπή - φερετζέ, χαλάστηκε, γιατί ανάμεσα στους ωφελούμενους ήταν και η ΔΕ, που ίσως κακώς να ήταν με βάση τα κριτήρια αλλά ούτε ποια είναι η ΔΕ μου είπε η καφετζού στο φλυτζάνι, ούτε τα κριτήρια

Ποιος ξέρει όμως αν είναι η μόνη που είναι ΚΑΚΩΣ;

Ποιος μπορεί να ελέγξει τα κριτήρια εκτός από τον ΠΡ που τον αφήνει η ΕΚ και τον ΚΕ, που μοιράζει μηνιιιιιίυσεις και αγωγές;

Και ποιος ξέρει ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ συμπολίτες μας της λίστας  - Ο ΣΒ, Ο ΚΣ, Ο ΡΤ, Ο ΚΛ, ΚΑΙ Ο ΦΟΥ παίρνουν σωστά τα επιδόματα αντί να τα παίρνει ο ΒΝ, η ΑΣ. η ΖΚ, ο ΒΜ, ο ΞΡ που μπορεί να πληρούν περισσότερα κριτήρια;;;;

Ποιος να του το πει. Η καφετζού ή η χαρτορίχτρα;

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ λέει, ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΑ έχει κάνει τα πάντα. Δεν χρειάζεται άλλο.

ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ!
Που βέβαια δεν δέχεται πιέσεις και εκβιασμούς. Ποτέ!
Μόνο αν κάνει φύλλο αξιολόγησης είναι εκβιασμός.
Άμα κάνει ό,τι της λέει η διευθύντρια είναι ..... Παρασκευή και 13.

Μόνο η Κοινωνική Λειτουργός λοιπόν θα τα ξέρει όλα.
Αλλά και η Διευθύντριά της, βεβαίως, βεβαίως.
Και ο υπεύθυνος του γραφείου του ΣΡ.

Τρεις στη γύρα. Οι άλλοι θα μάθουν αν το σφυρίξει ένας από τους τρεις στον ΠΡ.

ΔΕΝ ΣΕ ΝΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕ ΛΟΙΠΟΝ; ρωτήθηκα με νόημα.

Λοιπόν ΟΧΙ φίλε, δεν με νιάζει το δέντρο.
Η ΔΕ!

Με νοιάζει το ΔΑΣΟΣ!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΟΛΗΨΙΑ.
Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΖΙΖΑΝΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ.

Με νιάζει που η υπηρεσία ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ και που εμείς που μας ψήφισαν για να την καθοδηγούμε και να την ελέγχουμε για να φροντίζει το ΔΑΣΟΣ, ασχολούμαστε πάντα με το ΔΕΝΤΡΟ και συγκαλύπτουμε - να μην πω ότι κάποιοι σπέρνουν και καλλιεργούν τα ζιζάνια.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:  και να ελεχθεί πειθαρχικά πρέπει η εργαζόμενη αλλά και να γίνει το αυτονόητο: ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΕΓΑΝΑ!

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου