Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΙΑΣΩ GENERAL: ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ



Το ΙΑΣΩ General, πιστό στη δέσμευσή του για συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του, προχώρησε σε σημαντική αναβάθμιση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού με επέκτασή της σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα, με νέο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας και ανακαίνιση των υπαρχόντων υποδομών.

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του ΙΑΣΩ General είναι μία από τις μεγαλύτερες μονάδες της χώρας και μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 180 ασθενείς. Παρέχει ολοκληρωμένη θεραπευτική αντιμετώπιση των νεφρολογικών νοσημάτων σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας και υγιεινής. Διαθέτει ειδικό Τμήμα Πλασμαφαίρεσης, με μηχάνημα πλασμαφαίρεσης υψηλής τεχνολογίας, διπλού φίλτρου, για την αντιμετώπιση ανοσολογικών και αιματολογικών παθήσεων.

Η ειδικά σχεδιασμένη πτέρυγα, με χώρους φωτεινούς και ευρύχωρους, περιλαμβάνει δύο μεγάλες αίθουσες αιμοκάθαρσης, ξεχωριστή αίθουσα αιμοκάθαρσης για ασθενείς-φορείς Ηπατίτιδας Β (ΗΒV), ειδική αίθουσα για μικρές χειρουργικές επεμβάσεις, χώρους αναμονής και τραπεζαρία για τους ασθενείς και τους συνοδούς. Διαθέτει κλίνες και καρέκλες με ηλεκτρονικό σύστημα χειρισμού, ατομικές τηλεοράσεις, ενώ παρέχεται free wi-fi και ελαφρύ γεύμα στους ασθενείς.

Στη Μονάδα εφαρμόζονται όλα τα είδη αιμοκάθαρσης, κλασική αιμοκάθαρση, αιµοδιαδιήθηση και αιµοδιαδιήθηση online, με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ενώ παρέχεται η δυνατότητα 24ωρης κάλυψης των επειγόντων περιστατικών.

Λειτουργώντας εντός του ΙΑΣΩ General, η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού καλύπτεται σε 24ωρη βάση από ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και υποστηρίζεται από όλα τα Τμήματα/Εργαστήρια της Κλινικής. Το Τμήμα Αιμοδοσίας μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη για μετάγγιση αίματος, ενώ η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας διασφαλίζει την άμεση αντιμετώπιση των έκτακτων καταστάσεων.

Η Μονάδα συνεργάζεται με τον ΕΟΠΥΥ.
Μονάδα Τεχνητού Νεφρού//Τηλ. για ραντεβού: 210 650 2964 & 2160, Δευτ.-Σαβ. 06:30-21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου