Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

ΜΑΤΣΑΚΙ ΚΑΡΑΤΖΑ - ΝΤΑΒΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ..... ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗΣ


Ένα ματσάκι που δεν είναι συνηθισμένο, δόθηκε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο.
Η Καρατζά την είπε άτσαλα στον Νταβία.

Δεν είναι η πρώτη φορά αλλά ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ που θα μείνει χωρίς ΑΝΑΛΟΓΗΣ απάντησης η απόπειρα της Λούλας να του την πει, λέει ο Ακατανόμαστος που είναι έτοιμος να σηκώσει το γάντι.

Και αν αυτό το ματς στηθεί θα πέσει πολύ γέλιο, σου λέμε εμείς που ξέρουμε.

Ο Νταβίας πρώτη φορά ύψωσε την φωνή του στην Καρατζά;
Και ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ.

Πώς έφτασαν τα πράγματα στο ματσάκι των δύο παλιών, όμως;

Είχαν προηγηθεί φήμες που δεν είναι δημοσιεύσιμες για κάποιες κουβεντούλες της Καρατζα, από αυτές που λέει πίσω από την πλάτη των άλλων.

Η Λούλα και οι όλο και λιγότεροι εναπομείναντες της ..... "Αυτοεξυπηρετούμενης Πόλης" έψαχναν να βρουν τρόπο να κρατήσουν υψηλά τους τόνους της κόντρας με την διοίκηση του δήμου και προσωπικά τον Συμεών για λόγους που έχουν να κάνουν με την προστασία που οφείλουν - Κουράσης και ΠΑΣΟΚοι Αυτοεξυπηρετούμενοι - στο μεγάλο υπηρεσιακό πουλέν τους στον δήμο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτά δεν θα τα διαβάσεις βέβαια αλλού.

Αλλά και την διατήρηση του εδάφους που χάνει σταδιακά η Λούλα, από το να είναι εκείνη ο κρυφός καθοδηγητής  ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, που φροντίζει να διαιρεί ελέγχοντας παρασκηνιακά το ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΟΥΜΕΝΟ τμήμα της.
Παλιά ιστορία.

 ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ρόλος που έχει χρόνια με ανάθεση από το ντόπιο πολιτικό κατεστημένο του ΠΑΣΟΚ, αλλά που δύσκολα μπορεί να διατηρήσει για πολύ ακόμα.

Και που αν χάσει γνωρίζει ότι θα αναγκαστεί να κάνει κάτι που ούτε να ακούσει δεν θέλει. ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ - αν θέλει να συνεργαστεί - ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ!

Γιατί η Λούλα Καρατζά παραμένει ΧΡΗΣΙΜΗ για την πόλη, αυτό είναι δεδομένο. Αρκεί να καταλάβει ότι πλέον δεν μιλάει μόνο με πρίγκιπες και καναρίνια.

Και οι άλλοι με τους οποίους συνομιλεί  - και που  νομίζει ότι τους ασκεί ΕΛΕΓΧΟ - δεν δέχονται να φοράνε μάσκες και να κρύβουν την ταυτότητά τους για να μην την .... μολύνουν.
Δεν το δέχτηκαν ποτέ!
Ούτε τότε!

 "ΠΕΣΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ!"

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΡΘΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ.

Το καλό κλίμα που είχε καλλιεργηθεί τις προηγούμενες μέρες εν όψει της διαφαινόμενης από  πριν ομόφωνης απόφασης  για το δημαρχείο, έπρεπε να χαλάσει, ίσως να βρεθεί τρόπος διαλυθεί και το συμβούλιο αν ήταν δυνατόν - ΠΑΛΙ - πριν την συζήτηση των κύριων θεμάτων.
Από την ΠΗΔ συζήτηση.

Η σκέψη να καταψηφιστεί το δημαρχείο από τους αντάρτες της Αντίστασης απορρίφθηκε από τον - από παλιά σύμμαχο και συνεργάτη της αυτοεξυπηρέτησης Γ. Καλομοίρη - γιατί ο έμπειρος συνδικαλιστής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΧΘΕΣΙΝΟΣ, να κάνει τέτοιο λάθος, αφήνοντας την Λαϊκή Συσπείρωση να εισπράττει την δική του κόντρα και να έρθει σε τέτοια αντίθεση με το αίσθημα της τοπικής κοινωνίας ή ακόμα και να κατηγορηθεί ως υπηρέτης των συμφερόντων που κρύβονται πίσω από τα νοικιασμένα κτίρια του δήμου.

Όπως μαλάκας δεν είναι και ο Ακατανόμαστος να αφήσει κανέναν να διαχειριστεί και να οικειοποιηθεί την ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ που από εδώ κάναμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ τρία χρόνια τώρα,  στην διοίκηση της ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και που στόχο δεν είχε ούτε την κατάληψη της τοπικής εξουσίας, ούτε την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων - αφού εμείς δεν έχουμε τέτοιες - ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ" , όπως κατατέθηκε στους συμπολίτες μας ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.

Έπρεπε λοιπόν να φυτιλιαστεί το πανηγυρικό συμβούλιο για το δημαρχείο.

Η μέθοδος;
Γνωστή και δοκιμασμένη.

Έρχεται η πρόεδρος του σωματείου -  με μέρος του σωματείου εργαζομένων μαζί της - και ζητάει όποτε το θυμηθούν, από το αριστερό (όπως έρχεσαι) και καραευαίσθητο στα εργασιακά θέματα δημοτικό συμβούλιο να τα παρατήσει όλα και να ασχοληθεί με τους εργαζόμενους και τα συνδικαλιστικά τους ζητήματα.

ΙΕΡΟ  ΚΑΘΗΚΟΝ βεβαίως του συμβουλίου να είναι στο πλάι  των εργαζομένων.

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ. 
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!

Ναι είμαστε με τους 450 εργαζόμενους του δήμου μας, τους στηρίζουμε στα ΛΟΓΙΚΑ αιτήματά τους αλλά έχουμε και άλλους 119.550 Χαλανδραίους και τις ανάγκες τους.

Προχθές λοιπόν ήταν το θέμα της αξιολόγησης των δημοτικών υπαλλήλων, το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ που απασχολεί αυτή την περίοδο το συνδικαλιστικό κίνημα στο δημόσιο, που ζητήθηκε να τεθεί ΠΗΔ στο δημοτικό συμβούλιο για έκδοση ψηφίσματος.

Σε αυτό το αίτημα των εργαζόμενων  υπήρχε απόφαση του σωματείου βεβαίως, δεν ήταν όπως  την προηγούμενη φορά, τότε που ακολουθήθηκε η ίδια ακριβώς αιφνιδιαστική μέθοδος της "ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΗΔ" από την πρόεδρο προσωπικά, για να μην ψηφιστεί το ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ ΤΟΥ  ΡΟΥΣΣΟΥ υπέρ των εργαζομένων, επειδή δεν ήθελε ο Κουράσης, αν θυμάστε. (ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΑ ΒΟΛΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ).

Τότε που - θυμίζουμε - ένα ΘΕΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ μεταξύ του Συμεών και της Διευθύντριας των υπηρεσιών (για θέμα που ερευνάται από ΕΔΕ που διενεργείται ΤΩΡΑ στον δήμο, αν υπάρχει πειθαρχικό ή ακόμα και ποινικό παράπτωμα),  επιχειρήθηκε να εμφανιστεί ως ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ από την Λούλα, για λόγους προστασίας των ιστορικών "κολλητών" της αυτοεξυπηρέτησης.
Που βέβαια παλιά, όταν η προστατευόμενη έφερε τον ΟΕΥ - η Λούλα ήταν - και καλά - κατά των επιλογών και του "εν ελλείψη" αλλά μετά έγινε υπέρ  και ..... ήρθαν οι μέλισσες.

Στην συνεδρίαση για το δημαρχείο λοιπόν ζητήθηκε να ενταχθεί και  να προταχθεί η έκδοση ψηφίσματος για το ΣΟΒΑΡΟ θέμα της αξιολόγησης,.

Σημειώνουμε ότι μόλις την προηγούμενη Τετάρτη - τρεις εργάσιμες πριν -  είχε συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο με υπηρεσιακά θέματα και η πρόεδρος και οι συνδικαλιστές  των εργαζοmένων ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ να έρθουν τότε, αλλά προτίμησαν την προχθεσινή συνεδρίαση, που είχε ορισθεί ως πανηγυρική για την πόλη, με καλεσμένο να παρευρεθεί και να μιλήσει τον πρώην δήμαρχο Κ. Παττακό για ένα εμβληματικό για το Χαλάνδρι θέμα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ. Είναι τυχαίο;

Και έπρεπε να ασχοληθεί το συμβούλιο λοιπόν πριν και με την αξιολόγηση, ένα θέμα που είναι γνωστό ότι υπάρχουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ.
Τι να κάνουμε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, είναι γνωστό αυτό.
Ποιοι ενοχλούνται όταν έρχονται στην επιφάνεια ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ για το καλό της πόλης;

Την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και όσα υποκρύπτονται πίσω από τον τίτλο αυτού του θέματος και που δεν είναι αντικείμενο αυτής της ανάρτησης Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, γιατί ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ, δεν είναι σημαία ευκαιρίας για τις δημοτικές παρατάξεις - τις υπαρκτές και τις υπό διαμόρφωση.

Φαίνεται ότι κάποιοι ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να κρυφτούν πίσω από το δάκτυλό τους προκαλώντας μια πολιτικοκομματική σύγκρουση στο δημοτικό συμβούλιο που θα τους επέτρεπε ακόμα και να αποχωρήσουν από την συζήτηση και να αποφύγουν να ψηφίσουν υπέρ ή κατά του δημαρχείου για να μπορούν - όπως ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΎΜΕΝΟΙ - να ψαρεύουν στα θολά νερά, ψηφαλάκια ανάλογα με την συγκυρία.

Καβγάς επί των ψηφισμάτων αντί συζήτηση για τις ανάγκες της πόλης.
Του Καλομοίρη το ψήφισμα για την αξιολόγηση ή του Ρούσσου ψηφίζεις;
 ΙΔΟΥ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΣΟΥ. ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟ!
 Λες και είμαστε χθεσινοί να μας τσουβαλιάζουν ρε φίλε.

Ιδού λοιπόν το ερώτημα που πήγε να προταχθεί της μεγάλης απόφασης για το νέο δημαρχείο.

Ο Γρ. Καλομοίτης είχε στείλει μέσω mail την πρόταση του ψηφίσματος στους δημοτικούς συμβούλους.
Ο Συμεών δεν ήθελε να αφήσει τους αντάρτες να του βγουν από αριστερά και είχε γράψει το δικό του και το είχε στην κωλότσεπη.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Συμεών απευθύνθηκε στους παρόντες επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων (έλειπε ο Ανδρεόπουλος, ο οποίος ήρθε πολύ καθυστερημένος) και τους ζήτησε να συναινέσουν να ενταχθεί μεν το θέμα της έκδοσης ψηφίσματος στην ΗΔ αλλά να μην  επιμείνουν να προταχθεί της συζήτησης του δημαρχείου, όπως επιθυμούσαν οι αντάρτες της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και η Καρατζά.

Λαδόπουλος, Θωμάς και ο  Ακατανόμαστος έδωσαν την συναίνεσή τους στο αίτημα του Συμεών και έτσι δεν έπιασε το κόλπο.

Μετά την συζήτηση για το δημαρχείο και την ομόφωνη απόφαση έγινε η ΠΟΛΙΤΙΚΗ συζήτηση - αντιπαράθεση για το θέμα της αξιολόγησης.

Και ακολούθησε η ψηφοφορία επί των δύο (ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ) ψηφισμάτων που δεν έγιναν ένα, μόνο  για να μετρηθούν τα κουκιά.
Ποιος είναι με ποιον! Με τον Καλομοίρη είσαι ή με τον Ρούσσο!

ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

Καρατζά ΛΣ - Καλομοίρης ΛΑΕ και Ανδρεόπουλος ΒΑΘΥΤΟΠΙΚΟ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ συντάχθηκαν ΒΕΒΙΑΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ!
Το ιερατείο της ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ πλέον αρχίζει να μην μπορεί να κρυφτεί.
Πάμε για τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ! 

Οι εναπομείναντες της πλειοψηφίας ψήφισαν το ψήφισμα του Συμεών μαζί με τον στρατηγικό του σύμμαχο, τον Λαδόπουλο (και τον Μύρωνα ρε φίλε που είναι ..... κατά της αξιολόγησης μη χέσω την αυτοεξυπηρέτηση και τον οπορτουνισμό).

Οι του Κουράση βεβαίως απείχαν, δήλωσαν υπέρ της αξιολόγησης αφού έτσι κάνουν στας Ευρώπας και αυτοί είναι Καραευρωπαίοι, ως γνωστόν.

Θωμάς, Νταβίας τοποθετήθηκαν στο θέμα με καθαρές κουβέντες αλλά ως .... παλιά και έμπειρα γίδια δεν μπήκαν στο μαντρί που τους έστηναν χωρίς λόγο, απλά για να δηλώσουν αν είναι στον κουβά του Ρούσσου ή τον άλλο κουβά που φτιάχνεται. 

Η Λούλα θεώρησε - για κάποιο ακατανόητο λόγο - ότι ο Νταβίας έπρεπε οπωσδήποτε να την ακολουθήσει στην επιλογή της και να ψηφίσει το ψήφισμα Καλομοίρη.

Και τον είπε "ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ".
Οπότε έγινε το ματσάκι που λέγαμε.
"ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ ΜΙΛΑΤΕ;;; " έβαλε τις φωνές ο Νταβίας.

Κοιτάχτηκαν καρφωτά στα μάτια και σταμάτησαν και οι δύο.


Η επιμονή βέβαια στα δύο ίδια αλλά διαφορετικά  ψηφίσματα - ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ για να τα διαβάσεις, οδήγησε ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ αφού κανένα δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη πλειοψηφία για να γίνει ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

Και δεν φταίει "το πουλητάρι", ούτε ο Θωμάς που ψήφισαν λευκό.
¨Οποιο και να ψήφιζαν ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑΝ τα κουκιά.

Όπως είπε ο πρώην δήμαρχος Κώστας Παττακός σε πηγαδάκι στο καπνηστήριο "ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, έτσι όπως διαμορφώθηκε, είναι ΑΣΚΗΣΗ για όσους πιστεύουν στην ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ και των συνεννοήσεων για την διαμόρφωση πλειοψηφιών."

Το έχουμε ήδη γράψει ΔΗΜΑΡΧΕ! Είμαστε καλοί μαθητές σου (αλλά και εσύ να είσαι με την απλή αναλογική, έτσι;)

Και εμείς δεν θα ψηφίζουμε αφού πρώτα δούμε τι θα κάνει ..... ο Καμμένος. 

Γιατί εμείς είμαστε με ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ως καλύτερο σύστημα λήψης αποφάσεων και διοίκησης  με περισσότερο διάλογο και αναζήτησης πραγματικών ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ συναινέσεων.

ΟΧΙ ΩΣ ΜΕΘΟΔΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΥΓ: ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΛΙΓΟΥΣ:

Το μεγάλο  θέμα της αξιολόγησης των δημοτικών υπαλλήλων,  απασχόλησε πρώτη φορά τους ίδιους τους εργαζόμενους στον δήμο ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ.

Σε Γενική Συνέλευση - ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΤΙΑ - που προγραμματίστηκε από το σωματείο, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ και ΩΡΑ της προθεσμίας που είχαν οι εργαζόμενοι να καταθέσουν τα φύλλα της αυτοαξιολόγησης.
Δηλαδή δεν κατάφεραν να έχουν μια νόμιμη απόφαση ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στα χέρια τους και ήθελαν στο θέμα να ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΕΙ το δημοτικό συμβούλιο.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ λέγεται αυτός.

Αλλά και αυτή την ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΤΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την έκαναν ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ, αφού οι περισσότεροι εργαζόμενοι είχαν καταθέσει ήδη τα δελτία τους.

Τεχνική Υπηρεσία, Καθαριότητα, Οικονομική Υπηρεσία, Υπηρεσία Προγραμματισμού και Παιδικοί σταθμοί είχαν ήδη καταθέσει φύλλα αξιολόγησης.

ΜΟΝΟ ο διευθυντής Προσωπικού και η Διευθύντρια - Πρόεδρος του Σωματείου δεν είχαν καταθέσει.

Κράτησε για την πάρτη της το .... επαναστατικό προτσές και έβγαλε τους άλλους "εργοδοτικούς" ΧΑΖΑΜΑΑΑΑΑΡΕΕΕΕΣ!!!!!

ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ που είχαν καταθέσει τα φύλλα της αξιολόγησης και δεν πήγαν στην Γενική Συνέλευση αφού αυτή έγινε ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ και βέβαια τους καλούσε να ....αυτοαναιρεθούν.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ για να λάβουν ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ .

Αλλά αυτό - αν γινόταν -  θα χάλαγε την ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΗ επαναστατική ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ. 
ΒΛΑΚΕΙΕΕΕΕΕΕΣ!

Μέχρι προχθές το πρωί  ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε πάει στους χώρους δουλειάς να μιλήσει με τους συναδέλφους, να τους εξηγήσει, να τους ενημερώσει για το θέμα και να συζητήσει μαζί τους για το τι πρέπει να γίνει.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ.
ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
Γνωστοί από παλιά για τα ΣΟΜΠΡΕΡΟ.
Και εκείνοι και εκείνοι που τους τα μαθαίνουν.

ΥΓ 2: "Η αξιολόγηση του Μητσοτάκη ήταν πολύ καλύτερη" φώναζε συνεχώς η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Χαλανδρίου για να υποβάλλει τα διαπιστευτήριά της στον Κουράση και τους δικούς του.
Το ίδιο έλεγαν  και κάποιοι από το ΠΑΜΕ.

ΟΠΟΤΕ ΛΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ: ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ. 

Δεν συμφωνούμε ούτε με αυτού του είδους  την αξιολόγηση για να είμαστε καθαροί και να μην παρεξηγούμαστε. Τα είπαμε στο συμβούλιο.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ "ΤΙ ΛΑΧΑΝΑ, ΤΙ ΜΠΡΟΚΟΛΑ".

Εμείς ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ στην ιστορία μας ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ είναι γνωστή.

Και έχουμε μάθει να απαντάμε τα διλήμματα ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΙΣ ΠΑΣΟΙ!


ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΛΟΥΛΑ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου