Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ


Μεγάλη  η έκπληξη από όσα μάθαμε για την ανθρωπογεωγραφία της κάλπης του Χαλανδρίου και των 1840 κουκιών που έπεσαν μέσα την πρώτη Κυριακή.

Το ρεπορτάζ μας είναι από τα στελέχια του χώρου, αφού εμείς ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

Παλιούς συντρόφους αλλά και δύο από τους μεγάλους "παίκτες" της πόλης, τον Γιώργο Θωμά και τον Κώστα Παττακό στον χώρο.

Ο Γιώργος Θωμάς  μας έδωσε λεπτομέρειες, ενώ ο πρώην Δήμαρχος Κ. Παττακός - χωρίς να πει πολλά - μας επιβεβαίωσε ότι υπήρχε οργανωμένο "χιόνισμα της κάλπης" από δεξιό μηχανισμό.

Είναι μεγάλη η έκπληξή μας από όσα μάθαμε,  γιατί ο πάλαι ποτέ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ τοπικός - αυτοπροσδιοριζόμενος ως Γεννηματικός - σιτιζομένους πλούσια με κάθε τρόπο, μηχανισμός ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ και μετακόμισε στο Νίκο Ανδρουλάκη.

ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΛΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!
Πίστεψαν ότι η Φώφη δεν θα αντέξει και την πούλησαν έχοντας προκαλέσει τη μήνι του επιτελείου της.

Για να μην αναρωτιέσαι για ονόματα - ΟΛΑ ΟΣΑ μπορεί να σκεφτείς και να αναρωτηθείς από τους επώνυμους ΠΑΣΟΚΟΥΣ - ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ της πόλης, πρώην αντιδημάρχους, πρώην υπ. βουλετές, στελέχια που διορίζονταν σε δέκα διοικητικά συμβούλια ο καθένας από το Γεννηματαίικο ) - ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ εκτός του Σταμάτη Πετρόπουλου (ο οποίος έμεινε πιστός στης "κείνων ρήμασι" και στήριξε Γεννηματά), όλος ο παλαι ποτέ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και ΠΑΧΥΛΑ ΣΗΤΙΖΟΜΕΝΟΣ μηχανισμός του Μιλτιάδη Παπϊωάννου ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΦΩΦΗ .

Ολόκληρη η ηγεσία της δημοτικής παράταξης Ανδρεόπουλου  - την οποία έχουν στηρίξει οι Γεννηματικοί με τα μπούνια από την πρώτη μέρα, με διώξεις των αντιπάλων της, με αργομισθίες (στο ΚΑΤ πχ), με ό,τι μπορούσε να κάνει για να τους στηρίξει πολιτικά, επαγγελματικά, οικονομικά  - μέσω των γνωστών παρασκηνιακών μεγαλοπαραγόντων, βγήκαν φόρα παρτίδα υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη τις τελευταίες μέρες της προηγούμενης βδομάδας.

Μαζί  με το Νίκο Πανταζή.
Άλλαξαν ποντάρισμα!

Και βέβαια βγήκαν ... τριτοτέταρτοι, στον πρώτο γύρο ισοψήφησαν με τον Γιώργο Καμίνη που στηριζόταν  από τον Κώστα Παττακό και τον Χρήστο Καρή από το στενό  Σημιτέικο.

Και δεν θα ισοψηφούσαν με τον Καμίνη αν δεν είχε πάει να ψηφίσει στην κεντροαριστερά, ο γνωστός "κεντροαριστερός" συμπολίτης μας Άρης Νόμπελης, της "ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ της πόλης" - ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επί Κουράση, που πήγε στην Παπάγου - όχι μόνος του βέβαια -  για να ψηφίσει Ν. Ανδρουλάκη.

 Το έλεγε ο ίδιος στην ουρά και μας έδωσε το ρεπορτάζ ο Γιώργος Θωμάς (διότι εμείς .... είπαμε, ούτε απόξω. Και άρα το ξέραμε από την προηγούμενη βδομάδα).

Ο 'Αρης Νόμπελης έγινε λοιπόν κεντροαριστερός .....

Ε λογικά λοιπόν εμείς μετατωπιστήκαμε αριστερότερα.
Θα πιάσουμε κοριούς αν μαζευτούμε όλοι μαζί στην  .... κεντρο *αριστερά.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ......  νεoφιλελέδες και σοσιαλιστές ...... παραφράζοντας την γνωστή λαϊκή ρήση.

Σκέψου μπαπουίνο  να δεις τον Νταβία να ψηφίζει σε Νεοδημοκρατική κάλπη για τον αρχηγό της συντηρητικής παράταξης, με δικαιολογία "μα εκτιμώ τον ένα υποψήφιο και άλλωστε ΟΛΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;;"

Την Φώφη στον πρώτο γύρο στήριξαν ο Γιώργος Θωμάς, ο Τάκης Μιχαήλ μαζί με παραδοσιακούς, αγνούς, ανώνυμους παλαιοπασόκους, παλιούς εργάτες των Τ.Ο., ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε ως ομάδα στήριξης - βεβαίως - την ισχυρή ομάδα του Χαλανδραίου Σπύρου Λυκούδη και της πάλαι ποτέ τοπικής ΔΗΜΑΡ.

Στον δεύτερο γύρο ο Νίκος Ανδρουλιδάκης από 18,8% που είχε πάρει στον πρώτο γύρο έφτασε το 51%, διπλασιάζοντας σχεδόν τις ψήφους του  (από 340 έφτασε στους 648)  ξεπερνώντας την Φώφη που κέρδισε μόλις 120 ψήφους από τους ψηφοφόρους των άλλων υποψηφίων και φτάνοντας στις 622 ψήφους. (μμμμμ, πολύ ευχάριστο αυτό και πολύ ενδεικτικό για κάποιους)

Αυτά γα όσους ενδιαφέρονται για όσα γίνονται στο παρασκήνιο της πόλης.

ΥΓ: Στον πρώτο γύρο - με πληροφόρησε η Καρατζά (!!!!) ότι ψήφισε και άλλος πρώην δημοτικός σύμβουλος του Κουράση (από εκείνους που ανεξαρτητοποιήθηκαν, μαζί με το Νόμπελη, το 2013, ο συμμαθητής μου, ο Βασιλης Σταύρου αλλά δεν το έχουμε επιβεβαιώσει από άλλη πηγή.
Θα μου πεις "μα η Καρατζά δεν ξέρει τι γίνεται στην πλευρά της αυτοεξυπηρέτησης;; Όχι! Ξέρει, δεν λέω ......."

ΕΕΕΕΛΑ ΡΕ .... ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΠΙΛΑΡΑ!
Και εσύ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ;;;;;;

(Ωχ Παναγία μου .....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου