Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΟΤΑΝ Ο ΘΕΌΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ?

του Ν. ΚΟΜΠΟΤΗ












Ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάγεφ σε συνέντευξη του στις 7-1-2018 δήλωσε :
  • .«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας ηγέτης ο οποίος πιστεύει στις ίδιες αξίες που πιστεύω κι εγώ. Έχουμε γεννηθεί την ίδια χρονιά και απ' ό,τι φαίνεται Ο ΘΕΟΣ ΗΘΕΛΕ να γεννηθούμε την ίδια χρονιά για να μπορέσουμε να λύσουμε ένα ευαίσθητο πρόβλημα που υφίσταται μεταξύ των δύο κρατών» 
  • « Η πΓΔΜ δεν είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ του Μεγάλου Αλεξάνδρου... γνωρίζω ότι ο Μέγας Αλέξανδρος θα αποτελούσε το στοιχείο εκείνο που θα μας ενώσει και όχι το στοιχείο διαίρεσης».
Τώρα λοιπόν ο κ. Τσίπρας μπορεί με ήσυχη τη συνείδηση του να "λύσει" και αυτό το πρόβλημα , όπως «έλυσε» και όλα τα τα υπόλοιπα στα χρόνια της διακυβέρνησης του, δείχνοντας οποιεσδήποτε από τις γνωστές ακροβατικές ικανότητες του κυρίως στην κυβίστηση,( κοινώς κωλοτούμπα).

Δεν πάει κάποιος κόντρα στη θεϊκή θέληση και τους σχεδιασμούς του Κυρίου, έστω και αν λέγεται πρωθυπουργός.

Μερικοί "κακόβουλοι" λένε ότι ο Κύριος είναι κάποιος άλλος με το κάπα μικρό, που επιβάλλει τη λύση και ότι αυτό έχει να κάνει με αλλότρια συμφέροντα, αγωγούς, αέριο και τα τοιούτα.

Ποιος τους λογαριάζει, όταν η θέληση του Κυρίου δείχνει το σωστό δρόμο ?

Να μην παραλείψει να ευχαριστήσει τον κ. Ζάγεφ και για τη μεγαλοψυχία του να αναγνωρίσει ότι και η Ελλάδα έχει κάποια σχέση με τον Μ. Αλέξανδρο.

Τι άλλο έργο πρόκειται να δούμε, απαθείς και μοιραίοι, από αυτόν τον θίασο, που ισχυρίζεται ότι είναι κυβέρνησή μας και ότι πασχίζει για τα συμφέροντα της πατρίδα μας, ξεπουλώντας την για μια καρέκλα?

ΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου