Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΤΡΙΝ ΝΤΕΝΕΒ! ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Στην εποχή που οι άνδρες πρέπει να γίνουν γυναίκες και οι γυνάικες άνδρες, για να είναι "in",
Στην εποχή του GAY PRIDE και της αποθέωσης του "LOATKI" και της κάθε είδους ισοπέδωσης, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.


Κατρίν Ντενέβ: «Ο βιασμός είναι ένα έγκλημα. Το επίμονο ή αδέξιο φλερτ δεν είναι»
"Ο βιασμός είναι ένα έγκλημα. Όμως το επίμονο ή αδέξιο φλερτ δεν είναι αδίκημα, ούτε η αβρότητα φαλοκρατική επίθεση" γράφουν στην εφημερίδα Le Monde μια εκατοστή ηθοποιοί, συγγραφείς, ερευνήτριες ή δημοσιογάφοι, απορρίπτοντας τον "πουριτανισμό" που έχει κάνει την εμφάνισή του μετά τις πρώτες κατηγορίες για παρενόχληση και σεξουαλική επίθεση με στόχο τον ισχυρό αμερικανό παραγωγό.

Η ντίβα της γαλλικού πολιτισμού Κατρίν Ντενέβ συνυπογράφει με άλλες γυναίκες της Γαλλίας άρθρο στη Le Monde κατά της "συνοπτικής δικαιοσύνης" και του κυνηγιού μαγισσών που έχει ξεσπάσει με τους άντρες να είναι, είτε με αποδείξεις, είτε χωρίς, τα θύματα σε ένα "κύμα εκκαθάρισης" στους χώρους εργασίας μετά το σκάνδαλο Γουάινστιν.

Το άρθρο υπερασπίζεται την ελευθερία των ανδρών "να ενοχλούν" και αντιτάσσεται στην "εκστρατεία της κατάδοσης" που έκανε την εμφάνισή της μετά την υπόθεση Γουάινστιν, υιοθετώντας μια στάση αντίθετη ως προς τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί απ' αυτό το παγκόσμιο σκάνδαλο.

"Άνδρες τιμωρήθηκαν κατά την άσκηση του επαγγέλματός τους, υποχρεώθηκαν σε παραίτηση, ενώ το μόνο κακό που έκαναν ήταν να αγγίξουν ένα γόνατο, να αποπειραθούν να κλέψουν ένα φιλί, να μιλήσουν για 'προσωπικά' πράγματα σε ένα επαγγελματικό δείπνο ή να στείλουν μηνύματα με σεξουαλικά υπονοούμενα σε μια γυναίκα, η έλξη με την οποία δεν ήταν αμοιβαία" σημειώνει το άρθρο που κάνει λόγο για ένα "καθαρτήριο κύμα".

CNN.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου