Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΣ

Χωρίς τη γενναιότητα να ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ για την πρώτη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ επιστολή τους, με την επίθεση στις δημοτικές παρατάξεις και τις ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ για "εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης της παιδείας" και τις αιχμές εναντίον της 14χρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και δημόσιων αντιπαραθέσεων, η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ του Δήμου επανέρχεται, εν όψει της αποψινής συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο για τα θέματα παιδείας.

Η Ένωση με αυτό το υπόμνημα κάνει την δουλειά της όπως πρέπει να την κάνει και εκφράζει την συνισταμένη των γονιών της πόλης, όπως οφείλει να κάνει.

Και στα δύο μεγάλα θέματα - για τα οποία βέβαια ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ, από αυτή εδώ την γωνία αντιπαρατεθήκαμε, δηλαδή την 14χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση και το ζήτημα της εναλλακτικής χρηματοδότησης της εκπαίδευσης,  ο προσεκτικός αναγνώστης του υπομνήματος θα δει ότι τελικά Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ, αφού όχι μόνο οι αναφορές της προέδρου της Ένωσης -  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗ στην Σχολική Επιτροπή του Δήμου Στ. Πετράκου - στα δύο θέματα όχι μόνο εκλείπουν αλλά υπάρχει σαφής αναφορά ΥΠΕΡ της 14χρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης και επίσης σαφής αναφορά περί διεκδίκησης της ανέγερσης σχολείων από την ΚτΥπ χωρίς τα  .... άλλα, τα πονηρά.

Ενδιαφέρον έχει και το δεύτερο έγγραφο της Ένωσης που δημοσιοποιούμε, με ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ των αντιπροσώπων των Συλλόγων που εξέλεξε το ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ.όπ
ου - ΒΕΒΑΙΩΣ - δεν υπάρχει καμία αναφορά ΣΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ!

ΟΧΙ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕΤΡΑΚΟΥ - ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, και την οποία εκπροσωπεί στην Επιτροπή Παιδείας του Δήμου ο Δ.. Βασιλάκης - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, παρά το γεγονός ότι έχει ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ στην ¨Ενωση την ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ - και μη εγκεκριμένη -  ΘΕΣΗ περί "εναλλακτικών πηγών χρηματοδότησης της ΔΗΜΟΣΙΑΣ εκπαίδευσης".

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ: Αυτό δεν είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επίθεση. Είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ επίθεση για τα πεπραγμένα της ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ που κατέχει.

Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕΤΡΑΚΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ!

Προσωπική επίθεση θα ήταν αν την χαρακτηρίζαμε ΑΓΡΆΜΜΑΤΗ, ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΗ κλπ.
Αλλά εμείς μένουμε ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ, δεν χρησιμοποιούμε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ χαρακτηρισμούς.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου