Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ!!!! ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ!

 Με ανάρτησή του στο προσωπικό του blog ο παλαιότερος αθλητικός παράγων της πόλης και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πανταζής, παίρνει θέση, ως ειδικός περί τα αθλητικά, στα όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Και αφού κατακεραυνώνει τους άσχετους που μιλάνε χωρίς να ξέρουν, αποφαίνεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης έκανε πολύ καλά και μπούκαρε στο γήπεδο με το ρεβόλβερ, διότι αυτό έδωσε το σωστό μήνυμα του βορρά στο νότο και την αθλούμενη νεολαία της χώρας των Μπαμπυίνων.

Ενδιαφέρον έχει και η άποψη για κατάργηση της ποινής αφαίρεσης βαυθμών που κερδίζονται με ιδρώτα μέσα στο γήπεδο.
Αν μπει γκολ - ας πούμε - ενώ ο αντίπαλος τέρμας έχει δεχθεί σφαίρα στο δόξα πατρί α - οι βαθμοί θα έχουν κερδηθεί στο γήπεδο και δεν πρέπει να αφαιρούνται στα δικαστήρια.
Ό,τι γίνει στην αρένα.

Διαβάστε την οπτκή του αθλητικού παράγοντα για το θέμα για να μάθετε μπαλίτσα (και σκοποβολή εννίοτε):


ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Θα εγραφα Βορρά -Νότος αν στην θεση της ΑΕΚ ήταν άλλη ομάδα

Τα όσα συνέβησαν στο παιγνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ δεν αφορούν την ομάδα της ΑΕΚ που κατά την γνώμη μου έπαιξε πολύ καλά σε όλο το παιγνίδι και η ήττα όπως ήλθε στο τελευταίο λεπτό την αδικεί.Δεν την αφορούν επίσης γιατί η ΑΕΚ προσφυγικό σωματείο,είναι στην ίδια μοίρα με τον ΠΑΟΚ αδικημένη και τρίτος εταίρος.
Βασικός υπεύθυνος της εκτροπής ο Διαιτητής και σήμερα όπως και με τον Ολυμπιακό, που ενώ κατακύρωσε ένα κανονικότατο γκολ είδε τον επόπτη του να φεύγει στην σέντρα υπαναχώρησε μετά την επίθεση του πάγκου της ΑΕΚ και η πρόθεση του να ακυρώσει το γκολ έφερε την είσοδο Σαββίδη. 


Γιατί όμως ένα πρωτάθλημα που ήταν το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών ξαφνικά σε 15 μέρες έγινε το χειρότερο και διεκόπη. 


Η απάντηση απλή .Ξαφνικά και σκόπιμα κατά την γνώμη μου για να ανακοπεί η βεβαία κατάκτηση του τροπαίου από τον ΠΑΟΚ ,το πρωτάθλημα μεταφέρθηκε στις δικαστικές αίθουσες και οι οι αποφάσεις σύμφωνες με τον κακό κανονισμό αυξομείωναν την βαθμολογία των ομάδων. Η ποινή αφαίρεσης βαθμών πρέπει να εξαφανισθεί. Οι βαθμοί κερδίζονται στο γήπεδο και όχι ΝΑ ΚΛΈΒΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΆΔΑ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΆΘΕ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ,ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΤΑ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΊ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ.


Να κάνω και μια ακόμη επισήμανση, η είσοδος του Σαββίδη λειτούργησε κατευναστικά για την κερκίδα. Σκεφτείτε τι θα γινότανε αν το δίκαιο του ΠΑΟΚ το υπερασπιζόταν η κερκίδα,γιατί μην μου πει κάποιος ότι ο Διαιτητής θα ακύρωνε το γκολ και θα έφευγε από το γήπεδο.
Ερχόμαστε τώρα στην είσοδο Σαββίδη στο γήπεδο που ασχολούνται όλα τα μέσα στην Αθήνα με όλους τους άσχετους που επειδή έχουν μικρόφωνο ή μια στήλη νομίζουν ότι έχουν και την μοναδική άποψη. Τι έπρεπε να κάνει ο Σαββίδης να αφήσει τον κόσμο να μπει στο γήπεδο,να καθίσει στην σουίτα του και να αφήσει τους Αθηναίους για δεύτερη Κυριακή να του κλέβουν βαθμούς ή να αντιδράσει για να καταλάβουν και οι Αθηναίοι ότι υπάρχει και ο Βορράς ,η Μακεδονία που όλοι κόπτονται ,η Θεσσαλονίκη που την εκπροσωπεί ο ΠΑΟΚ και απαιτεί πλέον χρησιμοποιώντας ακόμη τα ίδια όπλα που για όλα τα προηγούμενα χρόνια χρησιμοποιούσαν οι ίδιοι απροκάλυπτα και αλαζονικά να απολάυσει τους καρπούς μιας εκπληκτικής Αθλητικής χρονιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου