Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

INSTITUTE OF LIFE - ΙΑΣΩ : ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΡΥΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΩΑΡΙΩΝ




Institute of Life-ΙΑΣΩ: Εκστρατεία ενημέρωσης για τη Κρυοσυντήρηση ωαρίων 

«Η κρυοσυντήρηση ωαρίων δεν είναι ανάγκη, είναι επιλογή» 

Το Institute of Life-ΙΑΣΩ με αφορμή τη μέρα της Γυναίκας είχε ισχυρή παρουσία στο Golden Hall πραγματοποιώντας εκστρατεία ενημέρωσης για την κρυοσυντήρηση ωαρίων με σύνθημα «Η κρυοσυντήρηση ωαρίων δεν είναι ανάγκη, είναι επιλογή» στις 10 και 11 Μαρτίου.

Oι γυναίκες που επισκέφτηκαν το Golden Hall είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την υαλοποίηση και όλες τις σύγχρονες τεχνικές κρυοσυντήρησης ωαρίων. Την εκστρατεία τίμησε με την παρουσία του ο Γεώργιος Πατούλης, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στο όφελος που έχει κάθε νέα γυναίκα που προχωρά σε κρυοσυντήρηση ωαρίων σε νεαρή ηλικία, για να χρησιμοποιήσει τα ωάριά της και να γίνει μητέρα όταν εκείνη το επιθυμεί.

Η πρόσφατη προσφορά των εταιριών Apple και Facebook για δωρεάν κρυοσυντήρηση ωαρίων στις γυναίκες υπαλλήλους τους δείχνει ότι το θέμα της διατήρησης γονιμότητας αφορά πλέον όλες τις γυναίκες που επιλέγουν την καριέρα και καθυστερούν τη δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών. Η εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο της Εξωσωματικής Γονιμοποίησης οδηγεί σε ποσοστά επιβίωσης των ωαρίων πάνω από 90% μετά από απόψυξη. Επομένως, σήμερα μιλάμε για ποσοστά εγκυμοσύνης πάνω από 50% μετά από γονιμοποίηση αποψυγμένων ωαρίων.

Η μετάθεση της απόκτησης παιδιών στο μέλλον αποτελεί μια κοινωνική πραγματικότητα. Η επιστήμη ανταποκρίνεται στις προκλήσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των νέων γυναικών, που επιδιώκουν την επαγγελματική τους εξέλιξη χωρίς να θυσιάσουν το όνειρο της μητρότητας. Μέχρι πρόσφατα, αυτό δεν ήταν εφικτό. Πλέον, οι εξελίξεις στο χώρο της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής επιτρέπουν στους ειδικούς να παρέχουν αξιόπιστες λύσεις, ώστε η ολοκλήρωση του οικογενειακού προγραμματισμού να είναι δυνατή ακόμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Η διατήρηση γονιμότητας μέσω της κρυοσυντήρησης ωαρίων αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, επιτρέποντας σε χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να γίνουν μητέρες όταν αυτές το επιθυμούν.

Η ομάδα του Institute of Life πρωτοπορεί, εφαρμόζοντας στην Ελλάδα πρωτοποριακές μεθόδους με υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο site www.iolife.eu καθώς και στη γραμματεία του Institute of Life ΙΑΣΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου