Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων: ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ


 

Γ. Πατούλης: «Τιμούμε συνεργασίες που προάγουν την Υγεία πάντα με τη συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Ο Σύλλογος Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» διοργάνωσε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών Συναυλία αφιερωμένη στον "Μεγάλο Μίκη" για εξοικονόμηση οικονομικών πόρων για την λειτουργία του Κέντρου Πρόληψης Καρκίνου του Μαστού με τη στήριξη του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, παρευρέθηκε προσκεκλημένος στην εκδήλωση και απηύθυνε χαιρετισμό συγχαίροντας την Πρόεδρο του Συλλόγου, κυρία Μαίρη Γρηγοροπούλου, για το έργο του Συλλόγου, με το οποίο σώζονται κάθε χρόνο γυναικείες ζωές και σημείωσε: «Συνεχίζεται μια σπουδαία συνεργασία χρόνων στην οποία συμβάλει η Τοπική Αυτοδιοίκηση για την προαγωγή της υγείας των γυναικών με την έγκαιρη διάγνωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού».

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» έχει ωφελήσει από το 2012 μέχρι σήμερα 4.700 άπορες ή ανασφάλιστες γυναίκες από 51 Δήμους του Δικτύου προσφέροντας δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες.

Στη Συναυλία παρευρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής του Δικτύου κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος και μέλη του Δ.Σ. του Δικτύου μεταξύ πλήθους κόσμου που αγκάλιασε το σκοπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου