Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΚΑ

 

Στις 6 Νοεμβρίου 2018 στο μονομελές πλημμελειοδικείο Αθήνας θα κριθεί λοιπόν αν είναι ΝΟΜΙΜΟ να μιλάει μια δημοτική παράταξη, ένας επικεφαλής δημοτικής παράταξης - δημοτικός σύμβουλος ή ακόμα ένα απλό μέσο μαζικής ενημέρωσης για όσα συμβαίνουν στα "βαθιά" ενός δημοτικού οργανισμού δημόσια και ανοικτά ή υπάρχει όριο στην ενημέρωση που πρέπει να έχει ο δημότης για όσα συμβαίνουν στον δήμο.
Ή υπάρχουν ΝΟΜΙΜΑ στεγανά.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε είναι συγκεκριμένη και δεν αφορά "κακές συμπεριφορές", η κα εισαγγελέας δεν ασχολείται με το αν ΣΥΜΠΑΘΕΙ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΑ ή Η ΚΟΥΚΑ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ και αν της γλυκομιλάει.

Άλλωστε είναι δεδομένα τα αισθήματα του ενός για τον άλλο και τούμπαλιν και δεν αφορούν τον δημόσιο διάλογο.

Η κα Εισαγγελέας δεν θα αξιολογήσει "μαθητές σε τάξη" για την συμπεριφορά τους, για να τους βάλει  ΔΙΑΓΩΓΗ στον έλεγχο, όπως νομίζουν - ή θέλουν να ελπίζουν - όσοι αδυνατούν να μιλήσουν με στοιχεία για τα δημοτικά θέματα ή πολύ περισσότερο ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που τους εκθέτουν,  αντιστρατεύονται τα ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΟΤΕΛΗ συμφέροντά τους και εξαπολύουν απειλές και μηνύσεις που δεν μπορούν να υποστηρίξουν και τελικά καταλήγουν να ξεθάβουν από το μπαούλο το σκονισμένο τους φωτοστέφανο για να το παίξουν "καλά παιδιά" που είναι του πολιτισμένου διαλόγου και της συναίνεσης.
Που δεν υπηρέτησαν ΠΟΤΕ όταν είχαν την εξουσία, όταν ήταν καβάλα στο άλογο.

Δεν είναι - και δεν θα γίνει -  αντικείμενο της δικής το αν γουστάρει η Κούκα και ο Κουράσης τον Νταβία.

Δεν θα υπάρξει ΚΑΜΙΑ απολύτως συμμετοχή του Νταβία σε συζητήσεις οποιουδήποτε συμβιβασμού και λείανσης των γωνιών.

Η μήνυση αυτή θα φτάσει στο ακροατήριο.

Θέλουμε επιτέλους να ξέρουμε - ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - αν είμαστε νόμιμοι ή παράνομοι που σε ενημερώνουμε.

Θέλουμε να ξέρουμε αν είμαστε νόμιμοι ή παράνομοι να σου λέμε τι συμβαίνει και πώς διαπλέκονται οι σχέσεις και τα συμφέροντα μέσα στον δήμο του οποίου ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ και όλοι εμείς ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ!

Οι μάρτυρες της Κούκα θα καταθέσουν ενόρκως.
Και θα εξεταστούν από τον δικηγόρο του Νταβία.
ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ.

(ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ μόνο με το παράβολο - εξαιρούνται δημοτικοί σύμβουλοι Χαλανδρίου και μέλη δημοτικών παρατάξεων καθώς και οι δικηγόροι του δήμου. Αλλά και χωρίς δικηγόρο - αν δεν έχουμε τα λεφτά που θα ζητηθούν - Η ΔΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
Ποινική είναι, μονομελές είναι, ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ θα τις καταθέσει στο δικαστήριο. Ο φάκελος είναι έτοιμος, δεν θα κουραστεί καθόλου ο δικηγόρος που θα αναλάβει, να συγκεντρώσει αποδείξεις.)
  • Βασικός μάρτυρας κατηγορίας του Νταβία είναι ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης.
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Ο δήμαρχος των ΚΥΕ, των δεκάδων αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που οδήγησαν το Χαλάνδρι στη σημερινή θλιβερή του εικόνα, ο δήμαρχος με τα γραμμάτια και τα deals κάτω από το τραπέζι.

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ του Σπύρου Πέτσα συμπεριλαμβανομένου στους καλύτερους - και ας ήταν διορισμένος από την χούντα.

Που θα τον αποκαλύπτουμε και από εδώ από την ηλεκτρονική ΠΛΑΤΕΙΑ αλλά και από  ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ, σε τιράζ που δεν θα πιστεύετε - εκλογές έρχονται, πρέπει να μάθει ΟΛΟ το Χαλάνδρι ό,τι έχει ο καθένας να του πει όχι μόνο οι "ψηφιακοί".

Για να τον κάνουμε τον μέγα προστάτη της μηνύτριάς μας, να μην έχει κανένα απολύτως περιθώριο να παραστήσει το "καλό παιδί".

Να έχει κάθε λόγο ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ό,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ενάντια στον Ακατανόμαστο, να μην κάνει αυτός ή ο Κόσσυβας του, ότι "ξέρουν πολλά αλλά δεν μιλάνε", προσπαθώντας να κάνουν πολιτική με πονηρά χαμογελάκια της ΠΛΑΚΑΣ, δημιουργική ασάφεια και εξυπνακισμούς και κυρίως να μην παριστάνει στους συνομιλητές του , που ακόμα τον πιστεύουν (αν υπάρχουν τέτοιοι), το "καλό παιδί" με το ποδήλατο, που κρατάει "χαμηλούς τόνους" επειδή είναι "σοβαρός".

Τι σοβαρός να είναι ένας δήμαρχος που κάνει παράνομα ντηλς και παίρνει γραμμάτια που τα χάνει και πάει στο ΔΣ να ζητήσει και τα ρέστα;;;;

Και τι σοβαροί να είναι όσοι συνεργάζονται μαζί του;

Και τι σοβαροί να είναι όσοι επιθυμούν να συμπορευτούν μαζί του επειδή ο άλλος είναι ... καβαλημένο καλάμι, άρα τους νομιμοποιεί να κάνουν αυτό που έχει προαποφασιστεί να γίνει;

Επειδή εμείς λοιπόν όχι μόνο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ "ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΜΕ" τους τόνους αλλά θα ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ Ό,ΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ (πάντα επί των δημοτικών υποθέσεων και τις πράξεις του ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ για δημόσια θέματα, δεν μας νοιάζει τι έκανε στην Απογευματινή ή στο Ζούμπερι), ας το ξέρει από την αρχή για να κάνει ό,τι μπορεί για να καταδικάσει τον Νταβία,  μην ελπίζει σε .... μπαλαμούτι. 

Και αυτός και ο Κόσσυβας και η Νιώτη και όλο τους το σόι.
Να πουν ό,τι έχουν (αν έχουν, που δεν έχουν) γιατί εμείς δεν θα δείξουμε ΚΑΜΙΑ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ"

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!

ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!

Και ας θέλει το ΚινΑλ, ας θέλει ο ΣΥΣΙΖΑΣ εξωτερικού, ας θέλουν οι Αναρχοπαρτάκηδες, ας θέλει και ο Αρχιεπίσκοπος Πασών των Ρωσιών.

Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΕΩΝ να μπαλαμουτιαστεί και να κάνει τρία χρόνια να καταλάβει ΤΙ ΕΠΑΘΕ από τις πολιτικές συναναστροφές του.

ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ και ας μην είναι κομμουνιστής - καργαριστερός. 
  • Δεύτερη μάρτυρας κατηγορίας με την πρώην γραμματέα του συλλόγου εργαζομένων Κατερίνα Μπαλάσκα που παραιτήθηκε από το ΔΣ του σωματείου, συγκρουόμενη με την φίλη της την Κούκα, όταν εκείνη ήρθε πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο με την ιδιότητα της προέδρου των εργαζομένων και υπερασπίστηκε χωρίς καν απόφαση του ΔΣ , την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ (και βολική για την υπηρεσιακή εξέλιξη δύο τριών αυλικών) ΤΗΣ ΑΠΟΨΗ, ότι οι κάτοχοι τίτλων ΤΕΙ δεν πρέπει να κρίνονται σε θέση προϊσταμένου παρά μόνο "εν ελλείψει" πτυχιούχου ΑΕΙ - άσχετα με τα χρόνια προϋπηρεσίας του ΤΕΙτζή στον δήμο.
Που επιχείρησε ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο ΔΣ της πόλης ως "αίτημα" της "προέδρου" των εργαζομένων. (ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ και όχι τις συλλογικές αποφάσεις των εργαζομένων).
  • Τρίτος μάρτυρας κατηγορίας του Νταβία είναι ο Θόδωρος Πισιμίσης, πρώην πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων και σύζυγος της προέδρου του ΔΣ Ευαγγελίας Γαλάνη από τους Ρουσσικούς.
Όπως βλέπετε ο Νταβίας ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ, δεν έχει διασφαλίσει την προστασία κανενός εκ των μονομάχων του διπολισμού της διαπλοκής στον δήμο, ούτε των συμμάχων του Κουράση, προστατών της μηνύτριας του συνδικαλισταράδων της Κουρασικής Αριστεράς.

ΝΔ- ΚΟΥΡΑΣΗΣ,
ΣΥΡΙΖΑ- ΓΑΛΑΝΗ και Πισιμίσης (ψευτοαναρχία),
ΔΗΣΥΚΙΝΑΛ (και δεν συμμαζεύεται) ΚΟΥΚΑ μαζί βέβαια με τον Ανδρεόπουλο και μάλλον πλέον και ο Γιώργος Θωμάς (κρίνοντας από όσα έγιναν πρόσφατα στον Σύλλογο Ρεματιάς από την πρόεδρό της) επιχειρούν να τον φιμώσουν και να περιορίσουν την ενασχόλησή του με τα δημοτικά θέματα.

Και να του επιβάλλουν να σωπάσει για τα δημοτικά (και ας φωνάζει αν θέλει για την Μακεδονία όσο θέλει, αυτό δεν τους ενοχλεί) - προφανώς - για το θέμα ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ των εξελίξεων στον δήμο.  

Την δίκη στο ΚΑΚΟΥΡΓΟΔΙΚΕΙΟ που αφορά - ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ  - στο αν θα αποδοθούν ευθύνες (και άρα και βαριά ποινή κακουργηματικού χαρακτήρα) σε επιβλέποντα μηχανικό της τεχνικής υπηρεσίες που υπέγραψε τον πίνακα εργασιών του έργου στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ το 2006, ο οποίος πίνακας βρέθηκε εντελώς ψευδής από το Ελεγκτικό Συνέδριο και για τον οποίο ακολούθησε καταλογισμός στον δήμαρχο, τους δημοτικούς συμβούλους και σχεδόν όλους τους υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας του δήμου και  άσκηση ποινικών διώξεων σε εμπλεκόμενους αιρετούς και υπηρεσιακούς.

ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ - ΟΧΙ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ - ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 350 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ και πρέπει να γυρίσουν ΠΙΣΩ.

Και που στον δήμο έγινε ΕΔΕ, που διέταξε ο Κουράσης χωρίς να υποδείξει κάποιο πρόβλημα, πριν έρθει το Ελεγκτικό συνέδριο.
Δηλαδή αυτό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ από αιρετό γιατί .... "θίγονται υπολήψεις" εμπλεκομένων;;;;

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; 
Ποιος ΦΑΣΙΣΤΑΣ θα μας επιβάλλει να ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ακόμα και αν αθωωθεί τελικά ... "το παιδί". Ο Βαγγέλης.
Όπως του ευχόμαστε, εφόσον αποδείξει ότι είναι αθώος.

ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ αυτή η υπόθεση καταταλαιπωρεί τον δήμο και τις υπηρεσίες του.
Έχουν βρεθεί πλαστογραφίες, έχουν γίνει ΕΔΕ ....

 ΕΜΑΣ ΘΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ;;;; 
Που έχουμε και ΛΟΓΟΥΣ, αφού υπήρξαμε μεταξύ των θυμάτων αυτής της υπόθεσης;

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ!

Το "σκάνδαλο" ή σκάνδαλο του έργου στον καταυλισμό, έκανε την πολιτική δουλειά του το 2010 και το 2014 για τους καθεστωτικούς και τα παιχνίδια τους.

Τώρα είναι η ώρα να μας πει η δικαιοσύνη ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ή ΟΧΙ.

Και αν υπάρχουν υπεύθυνοι ή όλο αυτό το καλαμπούρι που κρατάει από το 2006 ήταν απλά ένα πυροτέχνημα προεκλογικού χαρακτήρα και άρα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ που ένας πίνακας εργασιών γράφει άλλα  ντάλλα, της Παρασκευή το γάλα, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, όχι ο Νταβίας.

Αν είναι έτσι να ζητήσει συγνώμη το Ελεγκτικό Συνέδριο που έθιξε τιμές και υπολήψεις των εμπλεκομένων και όσων έκαναν τις ΕΔΕ για λογαριασμό του δήμου και τα βρήκαν όλα τέλεια.

Εμείς τους μαράναμε;

Αυτό που κάποιοι μάλλον δεν θέλουν να συμβεί και αναζητούν ΟΜΟΦΩΝΗ (παρασκηνιακή προφανώς) υποστήριξη στον εμπλεκόμενο από το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου είναι η απόδοση ευθυνών.

Είναι εκείνοι οι "αρχάγγελοι της κάθαρσης" (έτσι του έλεγε η εφημερίδα του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, η ΦΛΥΑΡΙΑ) που θεωρούν ότι κάθαρση είναι να εκμεταλλεύονται τα θέματα εκείνοι για να κοροϊδεύουν τους μπαμπουίνους ιθαγενείς να τους ψηφίζουν και να εξοντώνουν τους εσωκομματικούς πολιτικούς τους αντιπάλους χρησιμοποιώντας πολιτικά την δικαιοσύνη,  αλλά όταν έρθει η ώρα της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ, με την ετυμηγορία και την απόδοση ευθυνών, ψάχνουν για διεξόδους .... "μην την πληρώσει και το παιδί", προφανώς εκτιμώντας ότι μπορούν να επηρεάσουν την δικαιοσύνη.

ΜΠΟΡΟΥΝ;;;;

Αυτά λοιπόν - αν δεν είσαι μπαμπουίνος -  να τα συνδέσεις και με όσα ειπώθηκαν στο σουβλατζίδικο από τους παραταξιακούς - κομματικούς εκπροσώπους "οικωλόγους υπηρεσίας" του Συλλόγου της Ρεματιάς.

Που συζήταγαν πώς θα διώξουν τον Νταβία από τον σύλλογο των ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΡΕΜΑΤΙΑΣ γιατί τους "είναι απρόβλεπτος" και αγχωνόντουσαν πώς "δεν θα την πληρώσει ο Βαγγέλης που έκανε ό,τι κάνουν όλοι οι μηχανικοί του δημοσίου".
(ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ - όχι όλοι για να μην γίνουμε κακοί, αλλά ΠΟΛΛΟΙ κάνουν ό,τι έκανε ο Βαγγέλης, υπογράφουν δηλαδή αέρα πατέρα, ότι τους δίνει ο εργολάβος, επιβλέποντας έργα από το εξοχικό τους,  ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΤΡΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΥΡΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ όλων των στραβών και ανάποδων που διέλυσαν την χώρα).

ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ.

Καθόλου απρόβλεπτος δεν είναι.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ!

Και λέει ότι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ μέχρι να καταδικαστούν.

Αλλά μέχρι να γίνει η δίκη για κακούργημα πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος (αλλά και η κοινή λογική) και ο υπάλληλος να είναι σε διαθεσιμότητα μέχρι με το καλό να αθωωθεί και να έχει ξανά δικαίωμα υπογραφής.

Αλλά ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΉΣ εφόσον έχει παραπεμφθεί. Δεν χάλασε και ο κόσμος δα.

 Ή ΜΗΠΩΣ ΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΣ και προσέχει περισσότερο πού την βάζει;;;;

Και  λέει επίσης ότι όταν ελέγχεται  ένα σκάνδαλο, πιστοποιημένο  από την ίδια την δικαιοσύνη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Και έχει πει από την πρώτη μέρα, από το 2011, πού κατά την γνώμη του βρίσκεται η ΚΥΡΙΑ, η ΜΕΓΑΛΗ, αν όχι  Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευθύνη, πού μπάζει νερό η διαδικασία.

Και βέβαια θεωρεί ότι αφού έγινε ΕΔΕ στον δήμο και δεν αποδόθηκαν ευθύνες σε κανένα, αυτή η ΕΔΕ είναι ΕΔΕ συγκάλυψης και όποιος την έκανε ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

Μήπως δεν ήρθε ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ μετά να πει ότι "ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ";

Μήπως είχε ποτέ την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ Ο ΚΟΥΡΑΣΗΣ να μας εξηγήσει, να μας ενημερώσει για το αποτέλεσμα της ΕΔΕ που διέταξε για να διερευνηθεί το σκάνδαλο όταν το έπαιζε "ΕΓΩ ΔΙΕΤΑΞΑ ΕΔΕ, άρα είμαι ντάξει;"

Και έρχεται τώρα ή άλλη - με μάρτυρα τον Κουράση - να μας πει ότι .... την θίγουμε;;;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;;;
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ;

Που αφορά την "τιμή" και την "υπόληψη" της θιγόμενης απλής δημοτικής  υπαλλήλου όταν ένας αιρετός ζητάει να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, να πέσει ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ;

Αν εσύ - τα διαβάσεις όλα αυτά - και μου πεις ότι κάνω σενάρια επιστημονικής φαντασίας και είμαι ψεκασμένος, πες το.

ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ό,τι θες μπορείς να λες.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ όσους είναι σαν τα μούτρα σου.

Παπαρολογούν περί της διαφθοράς και όλων των στραβών και ανάποδων που συγκαλύπτουν και διαιωνίζουν.

Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

Κάτι που - βέβαια - το ήξερε και το ξέρει.
Με μερικούς ηρωικούς φίλους και συνεργάτες που δεν λιγοψύχησαν και κατέθεσαν στην προανακριτική και θα καταθέσουν και στο ακροατήριο.

Αυτό του δίνει την δυνατότητα να υπερασπίζεται αυτά που πιστεύει για σωστά, χωρίς να μπορεί κανένας ΣΤΗΜΕΝΟΣ να του χρεώσει σκοπιμότητα προερχόμενη από πολιτικά ετερόκλητες ή ιδιοτελείς συμμαχίες. 

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΙΑ!

Ο Νταβίας έχει φροντίσει να μην γίνει ..... Λούλα Καρατζά.
Να μην υπάρχουν θέματα για τα οποία είναι αναγκασμένος να σιωπά ή να φεύγει από το δημοτικό συμβούλιο.
ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ αλλά το έχει πετύχει.

Γι΄αυτό του την πέφτουν ΟΛΟΙΜΑΖΙ οι ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ & friends.
Από τη ΝΔ μέχρι τους ..... Ρουβίκωνες.

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΤΟΣ (no matter πόσο ΓΕΛΟΙΟΙ θα γίνουν, οι αναλώσιμοι υπάλληλοί της) ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ.

Αυτό δεν κρύβεται πλέον, έχουν πέσει οι μάσκες από όλους.

Η μήνυση θα φτάσει στο ακροατήριο.

Και η τελεσίδικη απόφαση της δικαιοσύνης θα είναι σεβαστή από εμάς.
Όχι γιατί πρέπει να το πούμε αυτό τώρα, τυπικά, επειδή έτσι λένε όλοι όσοι είναι υπόδικοι.

ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΧΕΣ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟΥ, επώνυμα, χωρίς κουκούλες, ενάντια σε αυτό που εσείς όλοι λέτε "ΣΥΣΤΗΜΑ" αλλά εμείς το λέμε ΔΙΑΠΛΟΚΗ, μάχες ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ των δημοκρατικών δικαιωμάτων ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ, όταν δεν του έχουν στερηθεί με δικαστική απόφαση, άρα κανένα "σύστημα" δεν δικαιούται να του τα περιορίζει.
 
Και που εμείς σε αυτό που λέμε σύστημα δεν περιλαμβάνουμε μόνο .... την εκάστοτε κυβέρνηση ή διοίκηση για να κάνουμε την .... αντισυστεμική αντιπολίτευση.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
Ξέρουμε ότι "το σύστημα έχει και άλλα συστήματα πολλά".

π.χ. ΕΧΕΙ  ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ,  ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ή ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ, που πληρώνονται για να οδηγούν τον λαό ΣΕ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΗΤΤΕΣ και απογοητεύσεις διατηρώντας για τον εαυτό τους το δικαίωμα να είναι εκείνοι ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ και "ΥΓΙΕΙΣ" ("αριστεροί" μπαίνοντας ή "αντισυστεμικοί" αλλά με την άδεια και την προστασία της αστυνομίας με την οποία παίζουν πετροπόλεμο πριν παίξουν τις ... αμάδες).

Αυτή μας η στάση έχει να κάνει με την βαθιά πίστη μας στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τους ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.
Αν έχουμε κάνει λάθος εκτίμηση για τους θεσμούς,  πρέπει να πληρώσουμε.

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ - ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ -  ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ  ΜΑΘΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Όχι γιατί προσβάλαμε κανέναν σε προσωπικό επίπεδο όπως έκαναν και κάνουν εναντίον μου και που όσο το κάνουν τόσο θα τους επιβεβαιώνω για να καταλάβει ο κάθε μπαμπουίνος ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΨΕΤΟΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΟΥ ΤΟΥΣ, όσο εγώ θα αποδεικνύω ότι είναι ΚΑΡΑΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ και υπεύθυνοι για πολλά στραβά στον δήμο και σου στέλνουν τον λογαριασμό.

Τώρα αν εσύ - με την ψήφο σου - πεις ότι θες να πληρώνεις τον λογαριασμό ΞΕΡΟΝΤΑΣ, δηλαδή τους επιλέγεις παρά το ότι είναι .... του γραμματίου, τότε .... τα σκυλιά δεμένα.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤO ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

Αλλά για να είσαι ΑΦΕΝΤΙΚΟ πρέπει να μην έχεις ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ότι "ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ" και ψήφισες αυτόν που σου είπε το κόμμα.
Πρέπει οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ να σου λένε την αλήθεια.

ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ λοιπόν και μετά ψήφισε ό,τι θες.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!

Εμείς στα λέμε γιατί σου ζητάμε - με την ψήφο σου - να μας υποδείξεις ως ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ από τους άλλους υπαλλήλους σου στον δήμο.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ.

Δεν είμαστε εναντίον της διάφανouς, κρυστάλλινηw αξιολόγησης εμείς.

Δεν την αναθέτουμε σε παρασκηνιακές διαδικασίες αξιολόγησης σε "αποστειρωμένο", "αδελφικό" και  "συναδελφικό" περιβάλλον. 

Και  θα σου λέμε ότι όποιος επιλέγει ή συνεργάζεται με k;ati τέτοιους  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ, είναι ΟΜΟΙΟΣ και θέλει να είναι ΟΜΟΙΟΣ.

Εμείς είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε αλλά δεν θα ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ, ούτε ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ.

Και θα προσπαθήσουμε να ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ότι δεν έχουμε γράψει ΛΕΞΗ ψέμματα, ώστε να μην πληρώσουμε επειδή σε ενημερώσαμε.

Και αν αυτό που κάνουμε κριθεί από την δικαιοσύνη ΝΟΜΙΜΟ και χρήσιμο για την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ τότε θα έχουμε δικαιωθεί.

Θα δικαστούμε το Νοέμβριο, σε μια περίοδο που τα οξυμένα πολιτικά πάθη δεν θα αφήνουν ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟ να βάλει μπροστά από την ψηφοθηρία του, τα θέματα ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και να πει ΤΙΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που θα γνωρίζει.

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Στην Ελλάδα ξέρουμε ότι η παραταξιακή σκοπιμότητα είναι υπεράνω των πάντων.
Στην χώρα των κατσαπλιάδων είμαστε.

Και κάποιας "υπέρτερης σημασίας" λόγος θα βρίσκεται πάντα για να ξεφεύγουν κάποιοι από το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

Θα δώσουμε την μάχη για να κερδίσουμε την δικαίωση ότι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ για να γίνει καλύτερη για τα παιδιά μας.

Οπότε για εμάς αν κερδίσουμε την αθώωση του Ακατανόμαστου, θα κερδίσει Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες για να την υπηρετούμε όπως εμείς και όχι "ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ" πιστεύει.

Το σύστημα που - προφανώς - θεωρεί ότι όλα τα έχει κάνει καλά σε αυτή τη χώρα.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου