Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

πρΟΤΑση Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

πρΟΤΑση Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου


Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου
Ενημέρωση, Τρίτη 5 Οκτ. 2010

«Χρήματα υπάρχουν»…όσο τα κορόϊδα μισθωτοί και συνταξιούχοι θα δέχονται να πληρώνουν τα κλεμμένα άλλων.

«Χρήματα υπάρχουν»…όσο τα κορόϊδα μισθωτοί και συνταξιούχοι θα ανέχονται να πληρώνουν τους δανειστές, τους μεσάζοντες και τους τοκογλύφους των ελληνικών κυβερνήσεων.

«Χρήματα υπάρχουν»…όσο τα κορόϊδα μισθωτοί και συνταξιούχοι παραμένουν απαθείς μπροστά στην ΑΔΙΚΗ και ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ φοροεισπραχτική πολιτική των κυβερνήσεών μας.

Και, τέλος, «Χρήματα υπάρχουν»…όσο οι πολίτες αυτής της χώρας ανέχονται τις συκοφαντίες, τα ψέματα και την «γκεμπελική» παραπληροφόρηση των Μ.Μ.Ε. και της κυβέρνησης περί ΔΗΘΕΝ «πλουσίων» και «ευνοημένων» δημοσίων υπαλλήλων.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ η πρΟΤΑση σας ενημερώνει με όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Αρκεί ένα απλό «κλικ» στις Ε Ι Δ Η Σ Ε Ι Σ και είσαστε μέσα στην επικαιρότητα.

Η Συντακτική Ομάδα της πρΟΤΑσης

2 σχόλια:

  1. Μιλάνε τα κοπρόσκυλα που διόρισαν οι κάθε είδους Γιακουμάτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή εφημερίδα.
    Κατ' αρχήν, συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας στο χώρο της ενημέρωσης.
    Υβριστικά σχόλια όπως το προηγούμενο από ανώνυμο "συγγραφέα", έχω την εντύπωση ότι, υποτιμούν τη νοημοσύνη του αναγνώστη της επιτυχημένης σελίδας σας, αλλά και υποβιβάζουν το επίπεδο της κοινωνικής και πολιτικής ζωής της πόλης μας σε αυτό (το επίπεδο) του γράφοντος (του παραπάνω σχολίου). Άλλωστε, "καλοθελητές" κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους (κοινώς...ΚΟΤΕΣ -εφόσον υβρίζουν), υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Το ζητούμενο είναι κατά πόσο εμείς θα τους αφήσουμε να αλωνίζουν και να σπιλώνουν ανθρώπους και υπολήψεις.

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
    Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, για την "πρΟΤΑση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή