Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

αντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλάνδρι 4/10/2010


Η αντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου δεν θα συμμετάσχει στον διαμοιρασμό των διαφημιστικών πλαισίων στο Χαλάνδρι.
Σχετικά με την πρόσφατη απόφαση της διαπαραταξιακής επιτροπής με την οποία διαμοιράζονται τα διαφημιστικά πλαίσια ανάμεσα στις παρατάξεις για την προεκλογική περίοδο δηλώνουμε τα εξής:

Η δημοτική μας παράταξη ήδη από τον Μάϊο του 2008,με αφορμή την επαναχωροθέτηση από τον δήμο Χαλανδρίου 576 πινακίδων είχε τοποθετηθεί στο δημοτικό συμβούλιο ενάντια στην χρήση αυτών των μέσων. Ο δημοτικός μας σύμβουλος Σίμος Ρούσσος είχε μάλιστα καταθέσει γραπτώς στο σώμα το σκεπτικό των αποφάσεων 909-910/2007 του ΣτΕ, σύμφωνα με το οποίο η τοποθέτηση αυτών των φονικών παγίδων στους ελληνικούς δρόμους αντίκειται στην σύμβαση της Βιέννης, η οποία έχει κυρωθεί με τον 1604/1986 και ισχύει και για την Ελλάδα.

Θα ήταν μέγιστη υποκρισία και ανακολουθία για εμάς να εκμεταλλευθούμε την δυνατότητα που μας δίνει η νομοθεσία προκειμένου να επιτύχουμε την προβολή του συνδυασμού και των υποψηφίων, ιδιαίτερα σε μια πόλη που σημαδεύτηκε και από την οδυνηρή απώλεια ενός νέου μόλις 21 ετών. Θ α συνεχίσουμε με τα πενιχρά μέσα που μας παρέχει η προσωπική μας συμβολή και η στήριξη των πολιτών την προσπάθεια ενημέρωσης των κατοίκων της πόλης για τις ιδέες και τις προτάσεις μας.

αντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου