Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΕΧΕΙ 35000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ - ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ"

Ουσιαστικό 'παρών' του Στεργίου στους παιδικούς σταθμούς.
του: StreetPress.gr

Όλους τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης στην έναρξη της νέας σχολικής περιόδου την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011 και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους γονείς και τα παιδιά αλλά και με τους εργαζόμενους.

Μια σημαντική χρονιά για το Δήμο μας αφού για πρώτη φορά ΟΛΑ τα παιδιά του Δήμου Πεντέλης θα φιλοξενηθούν στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, (530) πεντακόσιες τριάντα οικογένειες δεν θα έχουν την αγωνία για τα παιδιά τους, εκ των οποίων (200) διακόσιες θα απαλλαγούν από την πληρωμή των τροφείων. Μια προσπάθεια της διοίκησης για την στήριξη της οικογένειας και ιδιαίτερα των εργαζόμενων μητέρων συνδημοτών μας.

Ο Δήμαρχος με την επίσκεψη του στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς είδε τις κτιριακές εγκαταστάσεις οι οποίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συντηρήθηκαν και βελτιώθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, ο Δήμαρχος σε συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους των σταθμών, προχώρησε σε ένα εποικοδομητικό διάλογο μαζί τους και ζήτησε να δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες προσδοκίες των γονέων – συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου