Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου

πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
___________________________
pr_ota_si@yahoo.gr
Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι
Η «πρΟΤΑση», από το 2006, όταν και κυκλοφόρησε το πρώτο μας έντυπο, βρίσκεται κοντά σας για τη σωστή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, πολλές φορές, μάλιστα, 2 και 3 φορές, ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ σε θέματα που αφορούν στο Ασφαλιστικό, στο Εργασιακό, στο Κοινωνικό και στο Πολιτικό σκηνικό της χώρας μας.
Με την πάροδο των ετών, δημιουργήσαμε και το site της «πρΟΤΑσης», με ΑΜΕΣΗ και – όπως πάντα – ΕΓΚΥΡΗ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ενημέρωση. Πρόσφατα, αποκτήσαμε και τη δική μας «ονομασία χώρου» (Domain Name) http://www.protasiergazomenwn.gr/ , κατοχυρωμένη από την Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων).
Στο site μας μπορείτε, να διαβάσετε, μεταξύ άλλων όλες τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ της ημέρας και τα ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ, να ενημερωθείτε για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ & ΦΗΜΕΣ, να βρείτε όλες τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ του ΔΗΜΟΥ μας και τα ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, να ενημερωθείτε για τη ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ και να αναζητήσετε ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ του Δημοτικού Συμβουλίου αναρτημένες στη «Διαύγεια».
Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να διαβάσετε ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ αλλά και να ΣΤΕΙΛΕΤΕ τις δικές σας απόψεις – σχόλια για ο,τιδήποτε σας απασχολεί ή, απλά, για να εκφράσετε την άποψή σας σχετικά με κάποιο ζήτημα.
Μπορείτε, ακόμη, να ενημερωθείτε για τους συμβεβλημένους με το Ταμείο μας ΓΙΑΤΡΟΥΣ, να αναζητήσετε ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ και ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ της πόλης μας και να βρείτε πολλές και ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για την καθημερινότητά σας.
Ευχόμαστε σε όλες και όλους Καλό Φθινόπωρο, Υγεία και Δύναμη για τους δύσκολους μήνες που ακολουθούν.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ συνεχίζεται…
πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου