Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

..... του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

 .... του Χαραλάμπους! (δεν φαίνεται  παιδιά στο contrado).  Και θέλουμε ΔΙΑΥΓΕΙΑ.Και κανονικά δεν θα πείραζε καθόλου το "...του Χαραλάμπους" .

 'Αλλωστε εμείς λέμε πάντα ότι με τον δήμο Χαλανδρίου πρέπει να δουλεύουν "ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΙ" και αυτό θα υπερασπιζόμαστε ΠΑΝΤΑ.

Και δικαιούται απολύτως να κάνει δουλειά και ο "... του Χαραλάμπους", και ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, που οι πληροφορίες μας λένε ότι είναι ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ και θα κάνει ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

Βέβαια η εκχώρηση του φεστιβάλ δεν μας βρίσκει σύμφωνους είτε ήταν στον "... του Χαραλάμπους" είτε ήταν στον "... του Δημητρίου". Αλλά αυτό είναι ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

Οι  ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ όμως ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ, οι ΑΝΑΙΤΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ και η ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ και ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΙΑ, μιας κλίκας "στελεχών - ο τρόπος του λέγειν"  που κατάφεραν να κάνουν την δημοκρατική παράταξη στο Χαλάνδρι να είναι "ΤΟΟΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ,  ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗΣ και ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΔΙΚΗ είναι το .... "ΑΛΛΛΟ ΘΕΜΑ" μας.

Ήθελα να ήξερα ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΝ  ΑΡΑΓΕ ΝΟΜΙΜΕΣ;;;;
Ή οι αναθέσεις είναι νόμιμες ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ;;;;;

ΕΕΕΕΕΕ;;;;; Για να ακούσω ..... Μπάμπη μου .....

Δημήτρη προσωπικά σου ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση που ίσως σου προκαλέσει αυτό το άρθρο και σου ευχόμαστε ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μας καλή δουλειά και να βγει το μεροκάματο γιατί ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ .

ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ και μεταξύ τους και Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ, οφείλουν κάποια στιγμή της ζωής τους ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ  ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ με την οποία έχουν κινηθεί τόοοοοσα χρόνια που είναι ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ και ΕΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ όσους δεν τους ήταν αρεστοί πολιτικά.

Και επειδή είμεθα ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ - όπως όλοι οι "απέξω" κυνηγημένοι από τους "απομέσα" - το ρίχνουμε το θέμα ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ, όπως ακριβώς θα στο θέταμε και face to face.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου