Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΣΜΠΙΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Η διάψευση των ισχυρισμών των Βάσιων σχετικά με το καθεστώς της υπαίθριας διαφήμισης παίρνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ διαστάσεις ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ.

Σήμερα μας ενημέρωσαν λοιπόν - και διαψεύσεις ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ - ότι - ΠΡΟΣΟΧΗ :

1. Την Τετάρτη ξεκινά τις εργασίες της η υπό τον κ. Στεφάνου (Ε.Γ. ΥΠΕΣ) επιτροπή για την επανεξέταση ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ στο ΥΠΕΣ.

2. Η Επιτροπή έχει 6 μήνες καιρό για να εξετάσει σε βάθος το θέμα και να καταθέσει το πόρισμά της.

Τι σημαίνει αυτό;;;

ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ - πλην του Βάσιου και των ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ (εκδοτών τοπικών εφημερίδων, καναλαρχών και βέβαια κάποιων αυτοανακυριχθέντων  ΟΙ- ΚΩΛΟΓΩΝ - προς Θεού δεν μιλάμε για το επίσημο ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ούτε βέβαια το κόμμα των Οικολόγων - Πρασίνων, για κάτι καθαροπρεζόνια του υποκόσμου μιλάμε)  δεν λέει ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

ΘΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ!
Αυτό που φωνάζουμε ΧΡΟΝΙΑ και ΧΡΟΝΙΑ!
Δεν είπε κανείς ότι "ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ .... ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ  - ΤΟΥΣ ΤIΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ".
 Διότι αυτά γίνονται στην Μποτσουάνα, όταν τα πάρει ο Φύλαρχος και σε Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων από τον Επισμηνία που λέει "ΕΚΙΝΙΗΘΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΕΚΙΝΙΗΘΕΙΣ;;;" στο νεοσύλλεκτο.

Μέχρι λοιπόν να τελειώσει το έργο της η επιτροπή στο Υπουργείο,  θα μας κυνηγούν οι Βάσιοι από μόνοι τους. Μην λένε ότι τους βάζει ο νόμος.

Και θα μας κυνηγούν από προσωπική ιδιοτέλεια.

Αλλά το παιχνίδι τους πια έχει αποκαλυφθεί.

Και πλέον κάθε παπαριά που κάνουν τους εκθέτει ΟΛΟ ΚΑΙ περισσότερο.

Διότι ήθελε Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ - και το κατάφερνε για μεγάλο διάστημα - ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.

Και όπως λέει και ένας φίλος: ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
 Έτη και έτη τώρα, του Κυρίου ..... ΕΤΗ ΚΟΝΤΑ 10!

Και επειδή κάποιος μας την είπε για το ότι τα ρίχνουμε όλα στον Βάσιο και δεν λέμε τίποτα για τον ΠΑΣΟΚο Στάθη Ανδρεόπουλο - που άλλωστε έδωσε  την πάσα στον Βάσιο και στον Γιάτσιο (αλήθεια ό Γ.Γ. γιατί μιλάει στο Δημοτικό Συμβούλιο;;; ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;) -  να μιλήσουν ο ένας για "μηδενική βάση" και ο άλλος "για ευθύνες της ΦΛΥΑ" - βλ. το άρθρο της ΑΜΑΡΥΣΙΑΣ που έχουμε αναδημοσιεύσει - και βέβαια ότι έκανε ο Στάθης  ΕΙΔΙΚΗ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ και ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΓΑΖΙ - αν αληθεύει το άρθρο της ΑΜΑΡΥΣΙΑ-  λέμε: ΟΧΙ δεν θα απαντήσουμε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ!

Άλλωστε - όπως όλοι έχουν πλέον καταλάβει - ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ!

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου