Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΩΣΟΥ! ΑΜΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΑΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΙΔΕΕΣ!

Γεράσιμος Γιακουμάτος: Νοικιάστε Ακρόπολη και Παρθενώνα.

http://news247.gr/ellada/politiki/giakoymatos_noikiaste_akropolh_kai_parthenwna.1568340.html

  
Να παραχωρήσει επί ενοικίω σε ιδιώτες την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα καλεί την κυβέρνηση ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος.
"Αντί να κοπεί ο μισθός και η σύνταξη, καλύτερα να ενοικιάσει η πολιτεία την Ακρόπολη και όχι μόνον. Να ενοικιάσει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, τους Δελφούς, τον Ναό του Απόλλωνα, όλους και μάλιστα τώρα", ανέφερε, σημειώνοντας ότι έτσι θα εισρεύσουν χρήματα στα δημόσια ταμεία.
Εκτιμά ότι είναι προτιμότερο να ενοικιαστεί η Ακρόπολη παρά να είναι κλειστή από απεργίες, τονίζοντας με δηλώσεις του στο "Βήμα" ότι αυτό θα πρέπει γίνει υπό την εποπτεία του κράτους.
"Έτσι θα έχει εξασφαλισμένα έσοδα το κράτος, θα αυξηθεί ο τουρισμός και η Ακρόπολη θα παραμένει ανοιχτή όλο το 24ωρο. Δεν κατάλαβα; Εάν την ενοικιάσουμε την Ακρόπολη, θα φύγει από τη θέση της; Οι Γάλλοι είναι πιο έξυπνοι από εμάς που ενοικιάζουν τις Βερσαλίες;", διερωτήθηκε.

Σε ό,τι αφορά τις πιθανές αντιρρήσεις που θα υπάρξουν για την πρότασή του να ενοικιαστούν η Ακρόπολη, οι Δελφοί, η Κνωσός και όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι σε ιδιώτες σημείωσε ότι οι "ψυχάκηδες και οι αγκυλωμένοι" θα πρέπει να αφήσουν τις θεωρίες του χθες και να δουν το αύριο της πατρίδας.


Σ.Σ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ:
Τώρα φτάιω εγώ, ο "ψυχάκιας";
Όχι πείτε μου;;;
Εγώ είμαι "κολλημένος" ή όσοι κάνουν ότι αυτά δεν τα βλέπουν, δεν τα ακούν και δεν καταλαβαίνουν πού κολλάνε με άλλα;;;

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου