Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Βράβευση των Εθελοντών Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
Τηλ. 210 6522311, 213 2100531
Fax: 210 6084483
Αγ. Παρασκευή 2/10/2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης στην τελετή βράβευσης των Εθελοντών Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης και Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης.

     Ο Αντιπεριφερειάρχης  Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης  την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου παρέστη στην τελετή βράβευσης των Εθελοντών του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πεντέλης.
     Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος  Μανιάτης στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων: «οι εθελοντές αποτελούν πυλώνα της κοινωνίας των πολιτών, η ενίσχυση του οποίου τονώνει  την κοινωνική συνοχή. Η συμβολή και η συνεισφορά των εθελοντών στην κοινωνία και τον άνθρωπο στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας και την αυτοδιοίκηση αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Όλοι μας μπορεί και πρέπει να γίνουμε εθελοντές, να συμβάλουμε στην ενίσχυση του εθελοντισμού, να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο και ιδιαίτερα στους πιο αδύναμους και ευάλωτους».
Ο κ. Μανιάτης κατέληξε στην ομιλία του «Η  έννοια του εθελοντισμού έχει σε πολλές περιπτώσεις χάσει το περιεχόμενο της από τον τρόπο που ορισμένοι τη χρησιμοποιούν ή και την εκμεταλλεύονται».
     Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου προστασίας περιβάλλοντος  «Η προστασία»  Απόστολο Αϊβαλιώτη, πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης και παρευρέθησαν, ο Θεοφιλέστατος Ηγούμενος Ιεράς Μονής Πεντέλης Ιωάννης Σακελλαρίου, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, η κ. Λούκα Κατσέλη τ. Υπουργός,  ο Βουλευτής κ. Βασίλειος Καπερνάρος, η κ. Λιλίκα Βασιλάκου εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αθηνών, ο κ. Δασκαλόπουλος εκπρόσωπος του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, ο κ. Ιωάννης Γρίμας Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πεντέλης, Αντιδήμαρχοι , Δημοτικοί Σύμβουλοι και φορείς της πόλης.
Ο πρόεδρος  του συλλόγου «Η Προστασία»  Απόστολος Αιβαλιώτης απένειμε βραβεία στους εθελοντές και τιμητικό παράσημο στον κ. Δασκαλόπουλο, εκπρόσωπο του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος και τιμητικές πλακέτες στον κ Δημήτρη Τζαμτζή υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου καθώς και στον Εθελοντή Πυρονόμο, Σπυρίδωνα  Παναγιώτου, Προϊστάμενο του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης, για την κοινωνική  προσφορά τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου