Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΝΕΚΡΟΠΟΛΗ! ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΩΝ


ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ: 

Άμεση αναστολή εφαρμογής του μέτρου κατά το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτα εφαρμογή του μέτρου να επανεξεταστεί όταν αναστραφεί η ύφεση και η οικονομία επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Μόνο παρανοϊκοί θα έβαζαν σήμερα νέο χαράτσι στους πελάτες μας, όταν δίπλα, σε MALL ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ  και προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ!

Εφαρμογή μικρότερης έκτασης συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης τις βραδινές ώρες, όταν το Χαλάνδρι ζωντανεύει ώστε να πληρώσουν στον Δήμο οι έχοντες και να μειωθεί η απόλυτη αναρχία που επικρατεί στο Χαλάνδρι τη νύχτα, με την καθιέρωση βραδινής βάρδιας των μισών δημοτικών αστυνομικών. 


ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ» - ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


Ο κος Ασημακόπουλος και ο Πράσσος κυκλοφόρησαν μια επιστολή – ΑΝΕΚΔΟΤΟ, προσπαθώντας να περισώσουν το όποιο κύρος έχει απομείνει στον τελειωμένο εμπορικό σύλλογο  σφραγίδα της διοίκησης Ανδρεάση.

Καταθέτουν 5 σημεία – προτάσεις:



ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥΣ 1.   «Δημιουργία μόνο κόκκινη γραμμής σε 4 κεντρικούς δρόμους

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ: ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ. Αλήθεια οι κάτοικοι τότε ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ;; Θα διώξετε τελείως την κατοικία από το κέντρο; Για ρωτήστε έναν συγκοινωνιολόγο τι θα σας πει.

2.  Ειδικό καθεστώς για την Ανδ. Παπανδρέου.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. Ολόκληρη εννοείται ή μόνο το κομμάτι από κεντρική πλατεία μέχρι Δούρου;;

3.  «Πάρκινκ για εμπόρους και υπαλλήλους του δήμου» προτείνουν οι Ασημακόπουλος – Πράσσος (και βάζουν και τους υπαλλήλους του δήμου (??) μέσα στο κείμενό τους για να μας δικαιώσουν ότι πρόκειται ΓΙΑ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ) στο κτήμα το πρώην Μαμόπουλου.

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ: ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. Η ΦΛΥΑ έχει ήδη αποφασίσει να λειτουργήσει πάρκινκ στον συγκεκριμένο χώρο σε δύο συνεδριάσεις της - τον Ιούλιο και τον Αύγουστο - αφού ο δήμος της έχει παραχωρήσει την εκμετάλλευση αυτού του ακινήτου. ΜΟΝΟ 1 - ναι ο γνωστός - πρότεινε να μην αξιοποιηθεί το ακίνητο που κόστισε στον δήμο 3 εκ ευρώ, αλλά να χρησιμοποιείται δωρεάν. Μάλιστα αποφασίστηκε - όταν και αν καταφέρουν να υλοποιήσουν έστω και μία εκ των αποφάσεών τους - να καθοριστεί ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ημερήσιο τιμολόγιο - 4 ευρώ το οκτάωρο. 
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ, αλλά κάποιοι δεν αφήνουν ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ να προχωρήσει με σχέδιο.

4. «Την βελτίωση της δημοτικής συγκοινωνίας» προτείνει ο σύλλογος. Αλήθεια αυτό δεν έπρεπε να προηγηθεί της εφαρμογής του μέτρου; Πότε θα γίνει; Σε πόσα τέρμινα  ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ;;; Και βέβαια αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ αλλά ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ θα αντιστρέψει την κατάσταση ΝΕΚΡΟΠΟΛΗΣ που δημιούργησαν στο Χαλάνδρι.

5. Την έγκαιρη ενημέρωση των ιθαγενών. Μάλιστα λένε ιδιωτικά ότι μόνο 15000 φυλλάδια (!!!!) που βγήκαν για ενημέρωση των ιθαγενών ήταν λίγα (!!!!) και χρειάζονται και άλλα φυλλάδια (!!!!). ΘΑ ΤΟ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ. Τόσο το "έγκαιρη", όσο και τον αριθμό των φυλλαδίων που λένε ότι μοίρασαν αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ότι θεωρούν ότι το θέμα είναι ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ αποδεικνύοντας ότι ζούνε στην καρακοσμάρα τους και δεν καταλαβαίνουν ότι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ στον κόσμο για να τον χαρατσώνουν κάποιοι, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα της εποχής των παχιών αγελάδων στην αγορά, μόνο και μόνο επειδή τώρα καβάλησαν αυτοί το τρένο της εξουσίας και δεν έχουν σκοπό να "μεταβάλλουν" το πλαίσιό τους για να χωράει και άλλους.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου