Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Χαλανδρίου


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
             Χαλάνδρι 2/11/2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων:
  1. Το 15ημερο που μας πέρασε ολοκλήρωσε ένα κύκλο επαφών με το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων και κυρίως με τις απομακρυσμένες υπηρεσίες του.

  1. Διαμόρφωσε και διακίνησε κείμενο προβληματισμού και διαλόγου προς τους πολίτες.

  1. Επίσης ταυτόχρονα πραγματοποιεί διερευνητικές επαφές με τους φορείς της Πόλης με σκοπό να δημιουργήσει ένα καθοριστικό πολιτικό τοπικό γεγονός στις 14 Νοεμβρίου όπου οργανώνεται Πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

  1. Καλεί τα μέλη του σε συμμετοχή στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 6 & 7 Νοεμβρίου. Για τη συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο της Τρίτης θα μισθωθεί πούλμαν την Τρίτη το πρωί στις 10:00, μπροστά από το Δημαρχείο, για να κατεβούμε στο Πεδίο του Άρεως. Επίσης θα συνεξετάσουμε, ανάλογα με τη συμμετοχή της Τρίτης, τη μίσθωση πούλμαν και για την Τετάρτη το απόγευμα.

5.   Καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012, στις 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να εξετάσουμε τις τρέχουσες εξελίξεις καθώς και να αποφασίσουμε επί της παρακάτω πρότασης: Ο Σύλλογός μας να πρωτοστατήσει ώστε όλοι οι φορείς της Πόλης Μαζί να συνδιοργανώσουμε μια ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, απέναντι στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, στις 14 Νοεμβρίου 2012 ημέρα Τετάρτη, με κλείσιμο ΟΛΩΝ των υπηρεσιών, Πορεία στις 11 το πρωί από το Δημαρχείο Χαλανδρίου και συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου σε μια κοινή εκδήλωση- συζήτηση. Σ’ αυτή μας την προσπάθεια θα καλέσουμε και τη διοίκηση του Δήμου να συμπαρασταθεί για τη συνεχιζόμενη απαξίωση των Δήμων και συνολικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συναινώντας στο «ΚΛΕΙΣΤΟ» ΛΟΓΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στις συζητήσεις μας με δεκάδες συναδέλφους διαπιστώθηκε η πραγματική δυσκολία πολλών εξ αυτών να συμμετάσχουν στις απεργίες. Η πραγματικότητα αυτή μας έχει απασχολήσει πολύ γι’ αυτό και προσπαθούμε, παράλληλα με αυτές τις μορφές αγώνα, να διαμορφώσουμε παρεμβάσεις οι οποίες ξεπερνούν αυτές τις δυσκολίες και δεν μας βάζουν σε αντιπαραθέσεις μεταξύ μας, διακυβεύοντας την ενότητά μας. Η βασική μας κατεύθυνση είναι να πρωτοστατήσουμε σε μια συνολική κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                                                                      Ο Πρόεδρος                                                                                           
                                                          Αλέκος Βαρβέρης                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου