Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν. ΠΑΝΤΑΖΗ ΣΤΟΝ Π. ΒΑΣΙΟ


Δεν κάνουμε μόνο αντιπολίτευση αλλα και προτάσεις

Κ.αντιδήμαρχε

Στην συνέχεια της επαφής για πολεοδομικά θέματα της πόλης ,υποβάλλουμε εγγράφως τις προτάσεις μας για εκείνα που ζητήσατε.

1)Την στέγαση της υπηρεσίας καθαριότητας στο κυκλοφοριακό πάρκο με τοπικό ρυμοτομικό σχέδιο . Η πρακτική αυτή εφαρμόσθηκε δύο φορές σε βάρος μας από το Υπουργείο στις περιπτώσεις

α)Νομισματοκοπείου και μάλιστα σε εκτός σχεδίου περιοχή (ΦΕΚ367/305/1995).

β)Για το Πολυϊατρείο πάλι στον ίδιο χώρο(ΦΕΚ 468/15/10/2007)

γ) από τον Δήμο για το κυλικείο του Νεκροταφείου.

2)Την επέκταση του ρυμοτομικού σχεδίου στην περιοχή δεξιά της Ηρακλείτου και Αναπαύσεως για να ενταχθεί ένα μικρό κομμάτι που απομένει και δεν έχει καμιά σχέση με το Νεκροταφείο.

Για τις δύο περιπτώσεις πιθανά η τεχνική υπηρεσία να επικαλεσθεί την ισχύ της τροποποίησης του 93-95 .Η άποψη μας είναι να προχωρήσετε άμεσα ακόμη και με αντίθετη γνωμάτευση γιατί.

Α)Οι μελέτες που θα χρειασθούν δεν έχουν κόστος, μπορούν να γίνουν από την τεχνική υπηρεσία, ειδικά για το Δεύτερο είναι έτοιμη η μελέτη από παλιά ανάρτηση για τα 150 μέτρα και αν περάσουν θα αποφέρουν εισφορά σε πολύτιμη γη και δρομολόγηση επίλυσης προβλημάτων.

Β)Στο τέλος του χρόνου θα έχουμε την πολεοδομία στο Δήμο

Γ) Η αναθεώρηση του ΓΠΣ λαμβάνει ως υπάρχουσα κατάσταση το ΓΠΣ του 89, εκεί γιατί προχωρούμε με το σχέδιο του 89;

Δ)Ο Καρανίκας στο Δημοτικό συμβούλιο σε ερώτηση μου ποιο σχέδιο ισχύει είπε ο Νόμος αλλάζει νόμο, που σημαίνει αν περάσουν οι προτάσεις μου θα ενισχύσουν την άποψη ισχύος του ΓΠΣ 89 και με πολλαπλά οφέλη του Δήμου και στο Νομισματοκοπείο(γήπεδο Απόλλωνα).

Ε)Αν δεν περάσουν δεν χάνουμε τίποτα. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχει καμιά τύχη και η Αναθεώρηση του ΓΠΣ που ούτως ή άλλως θα καθυστερήσει.

3)Την άμεση θεμελίωση του Δημαρχείου με αυτεπιστασία στη θέση που επιλέξαμε στην 25ης Μαρτίου. Είναι απαράδεκτο να πληρώνουμε ενοίκια (500.000 Ευρώ) και να στεγάζονται σε κλουβιά οι εργαζόμενοι . Καλές οι μελέτες αλλά μπορείς να σφραγίσεις το πέρασμα από την τεχνική υπηρεσία με ένα έργο ζωής για την πόλη.



4) Την περίφραξη του οικοπέδου δίπλα στο Νηπιαγωγείο Πολύδροσου στην Ανδρούτσου.

5)Την υπόδειξη οικοπέδου μεταστέγασης των τσιγγάνων στο Πάτημα 2 . Για την χρηματοδότηση της κατασκευής του οικισμού θα σας υποβάλλουμε επιχειρησιακό σχέδιο χρηματοδότησης από ευρωπαϊκό πρόγραμμα σε συνεργασία Δήμου - ΦΛΥΟΝ

6 )Την άμεση κατάργηση της ελεγχόμενης στάθμευσης.

Η γενναιότητα μιας διοίκησης φαίνεται και από την παραδοχή και διόρθωση των λαθών της

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλανδρίου
2108032349 - 6944433097
www.pantazis-nikos.gr
Pe-mail: pantazisniko@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου