Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Βρείτε με ποιο κόμμα ταυτίζεστε. Κάντε το τεστ

Ξέρετε ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις εκλογές ; Σας έχουν μπερδέψει οι λεπτές διαχωριστικές γραμμές τους; Οι ιδεολογίες που συγκλίνουν; Ή μήπως η ιδεολογικές τους αντιφάσεις!
Κάντε το τεστ και δείτε με ποιο κόμμα ταυτίζεστε.

Κάντε το τεστ πατώντας εδώ.

Ο Πολιτικός Χάρτης είναι μια ιδέα του μηχανικού τηλεπικοινωνιών Δρ. Απόστολου Γεωργιάδη, η οποία βασίστηκε στον Χάρτη Nolan και υλοποιήθηκε με τη βοήθεια του δημοσιογράφου Μανώλη Ανδριωτάκη.

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι δημιουργοί του: »Η κύρια καινοτομία του Πολιτικού Χάρτη είναι η κυκλική παρουσίαση του πολιτικού φάσματος, αντί της παραδοασιακής γραμμικής ή τετράγωνης παρουσίασης. Επίσης καινοτομία του Πολιτικού Χάρτη είναι και ο υπολογισμός της σαφήνειας των απαντήσεων. Το εξαγόμενο πολιτικό αποτύπωμα επάνω στο χάρτη είναι μία ελλειψοειδής περιοχή. Όσο μικρότερη είναι αυτή η περιοχή, τόσο πιο σαφής και στοχευμένη είναι η ιδεολογική τοποθέτηση. Αντίθετα, το μεγαλύτερο μέγεθος πολιτικού αποτυπώματος δηλώνει ότι η ιδεολογική τοποθέτηση είναι πιο ασαφής, με πολιτικές συγγένειες σε όμορους χώρους»


Σ.Σ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: Είμαι καλά γιατρέ μου;;; Με βγάζει αριστερά στα όρια ΣΥΡΙΖΑ με ΚΚΕ. Πρέπει να το κοιτάξω! Ή μήπως είναι χαλασμένο το τεστ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου