Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Εργολήπτες δημοσίων έργων: Ματαίωσαν δημοπράτηση έργου στο Δ. Χαλανδρίου

Στη ματαίωση ενός ακόμη διαγωνισμού στο Δήμο Χαλανδρίου, που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τρίτη 22/5/2012, παρά τις επίμονες οχλήσεις της Πανελλήνιας Ένωσης Διπλωματούχων Μηχανικών-Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΠΕΔΜΕΔΕ), για εξόφληση των οφειλών του δήμου προς εργολήπτες δημοσίων έργων, προχώρησε η Ένωση, με αποτέλεσμα «ομόφωνα οι παριστάμενοι εργολήπτες έστειλαν το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν άλλα παιχνίδια εις βάρος τους από κακοπληρωτές δήμους».
Σε εκτέλεση της ομόφωνης απόφασης-ψηφίσματος της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΕΔΜΕΔΕ της 25/10/2011 παρέστη στο Δήμο Χαλανδρίου ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Μ. Δακτυλίδης, όπου με τη συμπαράσταση όλων των παριστάμενων συναδέλφων πέτυχαν τη ματαίωση και αυτού του διαγωνισμού που αφορούσε το έργο με τίτλο «Έργα επισκευής και καθαρισμού φρεατίων όμβριων υδάτων».
«Η ΠΕΔΜΕΔΕ θα συνεχίσει να βρίσκεται απέναντι σε Δήμους που ενώ έχουν οφειλές από παλαιότερα έργα προχωρούν στη δημοπράτηση νέων έργων χωρίς να εξοφλούν πρώτα τις υποχρεώσεις τους αυτές. Υπενθυμίζεται ότι η ανωτέρω απόφαση δεν αφορά τα συγχρηματοδοτούμενα έργα (ΕΣΠΑ κ.λπ.)», σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση η Ένωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου