Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2012

Βοτανικός και Χαλάνδρι πλήττονται από την εγκληματικότητα και το άβατο των Ρομά

Βοτανικός και Χαλάνδρι πλήττονται από την εγκληματικότητα και το άβατο των Ρομά


egklimatikotita-allodapwnΈξαλλοι είναι οι κάτοικοι, εργαζόμενοι και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής του Βοτανικού προκειμένου  για την επικίνδυνα συνεχιζόμενη εγγληματική δραστηριότητα των αλβανών λαθρομεταναστών-ρομά και την προκλητική αδιαφορία των αρμόδιων αρχών που τους επιτρέπουν, μέσα από τον καταυλισμό-γκέτο να λεηλατούν, να τρομοκρατούν και να δηλητηριάζουν με τις καύσεις καλωδίων και άλλων υλικών τους κατοίκους της περιοχής και της πρωτεύουσας. Ο κ.Καρανικολάου , εκπρόσωπος της Επιτροπής Κατοίκων του Βοτανικού, τόνισε:"Εμεις δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό που μπορούν να κάνουν οι αρχές. Είναι δεμένα τα χέρια μας. Εκεί κάθε βράδυ καίγονται τόνοι κλεμμένα καλώδια, και συνεργάζονται Έλληνες μαζί τους. Φωνάζουμε τρία χρόνια.Κανενός το αυτί δεν ιδρώνει".
"Να επέμβει η Εισαγγελία και να εφαρμοστούν οι νόμοι. Είναι απλά τα πράγματα.Τα νόμιμα." είπε χαρακτηριστικά για το θέμα των ρομά ο Σπ.Καρατζαφέρης.
"Πρέπει να λυθεί το πρόβλημα με το κλείσιμο του καταυλυσμού. Πιέζουμε και το Υπ.Δικαιοσύνης και το Υπ.Προστασίας του Πολίτη. Το τελευταίο διάστημα με τις συνεχείς παρεμβάσεις της αστυνομίας, της δημοτικής αστυνομίας και της δημοτικής αρχής έχει αρχίσει να λύνεται το πρόβλημα." είπε ο κ.Βαρελάς, αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων.
Καταγγέλουσα στο "Αποκαλυπτικό δελτίο" του Extra 3, κάτοικος Χαλανδρίου, αποκάλυψε ότι στο Νομισματοκοπείο του Χαλανδρίου βιώνουν εδώ και τρία χρόνια το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Κατήγγειλε ότι η δημοτική αρχή είναι αδιάφορη και ο δήμαρχος δεν ενδιαφέρεται. Ο δήμαρχος Χαλανδρίου, κ.Κουράσης, λέει ότι προστατεύονται από την Ευρώπη οι Ρομά, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η τηλεθεάτρια του "Αποκαλυπτικού δελτίου" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις