Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ...












.... παρά του ότι πάλι θα έχουμε 2 συγκεντρώσεις,

πρέπει ο ΛΑΟΣ να δώσει την ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ στο έγκλημα που συντελείται σε βάρος της χώρας μας, με αρχή την Τετάρτη.

Και ΛΑΟΣ είμαστε ΕΜΕΙΣ που δεν αγανακτούμε με κομματική εντολή και μας περνάει μετά, μόλις φύγει ο πράσινος και έρθει ο μπλε υπάλληλος. 
Εμείς που βιώνουμε την πολιτική τους στο πετσί μας και τα έχουμε με ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, όχι με την φάτσα τους.

Το γεγονός ότι τρεις μέρες πριν την ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, τα μέσα μαζικής εξημέρωσης θυμήθηκαν τα προνόμια των συνδικαλισταράδων δεν είναι τυχαίο αλλά ούτε εμείς πλέον μασάμε στα τρυκάκια αποπροσανατολισμού.

Το δεδομένο, ότι είναι γεγονός ότι οι συνδικαλισταράδες έχουν τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έφεραν τα συνδικάτα, δεν αλλάζει την ανάγκη μας να θέσουμε ως ΠΡΩΤΟ, ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ το μνημόνιο και τις τρόικες εσωτερικού και εξωτερικού.
Και τα άλλα με τους Παναγόπουλους τα βρίσκουμε μετά.

Βλέπετε δεν ενοχλούν την κομαντατούρ και τα δωσιλογικά τσιράκια, οι συνδικαλισταράδες - αν τους ενοχλούσαν δεν θα τους συντηρούσαν - θα τους είχαν περιθωριοποιήσει.
Άλλωστε αν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες ήταν όπως θα έπρεπε το ΜΝΗΜΟΝΙΟ δεν θα είχε περάσει από τότε, στο Καστελόριζο.

Αυτό είναι δεδομένο.

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΑΖΙΚΑ, ΕΝΩΤΙΚΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ  ΜΑΣΟΥΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.

Γι' αυτό εμείς πιστεύουμε ότι τώρα δεν είναι η ώρα να βρούμε τι χωρίζει το κίνημα αλλά τι το ενώνει και το κάνει πιο αποτελεσματικό ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

Ήρθε η ώρα να ενοχλήσουμε τις τρόικες ξανά, όπως κάναμε όλοι μαζί, τότε με τους αγανακτισμένους ή πρέπει να μας πηδήξουν κι άλλο;;;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου