Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ

Στην πλατεία
Αγαπητέ Άγγελε

Για την ελεγχόμενη στάθμευση πήραμε θέση και αντιδράσαμε δυναμικά μαζί με τους εμπόρους. Για την μείωση που αποφάσισε ο Δήμαρχος και κοινοποίησε το Προφίλ και εμείς στην συνέχεια ρωτήσαμε τον δήμαρχο και μας το επιβεβαίωσε σαν μείωση οριστική και όχι μόνο χριστουγεννιάτικη. Εμείς σαν παράταξη δεν αλλάξαμε θέση ζητάμε την άμεση αναστολή εφαρμογής του μέτρου και προτείνουμε να διαμορφωθούν τα δυο δημοτικά παρκινγκ στον Άγιο Γεώργιο και 25ης Μάρτιου και να διατεθούν δωρεά για τρεις ώρες στους πολίτες , παράλληλα τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας κυκλικά να ενώνουν τις γειτονιές με το Κέντρο και ένα Μετρό ανάλογα με την περιοχή για να έχουν πρόσβαση οι χαλανδραίοι με όποιο τρόπο θέλουν στο Κέντρο και σε ένα Μετρό.


Η αναφορά στην Τρίτη μελέτη που ψηφίσθηκε στην Οικονομική επιτροπή ,ρωτήσαμε τον δήμαρχο γιατί προτείνεται, και απάντησε ότι θέλει να γνωρίζει πως πηγαίνει η ελεγχόμενη. Η ένσταση μου προσωπικά ήταν αν χρειάζεται γιατί δεν γίνεται από την τεχνική υπηρεσία και αν θέλει ο ίδιος ο Δήμαρχος να διαπιστώσει πως πάει γιατί δεν κάνει μια βόλτα στο εμπορικό κέντρο. Θεώρησα υπερβολικό το ποσό και αδικαιολόγητη την μελέτη.


Σύντομα θα γνωρίζει πως θα αντιδράσουμε σαν παράταξη σε αυτή την προκλητική σπατάλη για ένα μέτρο που έχει απέναντι του όλη την πόλη.

Για την διοίκηση Κουράση ανοχή τέλος

ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ: http://stinplatia.blogspot.gr/search?updated-max=2012-12-05T18:30:00%2B02:00&max-results=10&start=10&by-date=false

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου