Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2012

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΡΟΜΑ;;;

 Έγγραφο της εισαγγελίας παρέλαβαν εχθές στον Δήμο.

Πρόκειται για έγγραφο με το οποίο ο κ. εισαγγελέας  ζητά τα πλήρη στοιχεία σειράς πολιτικών στελεχών αλλά και δύο υπηρεσιακών παραγόντων ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ.

Τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται το έγγραφο οδηγούν κατευθείαν στην υπόθεση του έργου στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ, για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει αναλυτικά.

Το έγγραφο αναφέρεται σε όλα τα στελέχη της - τότε - διοίκησης του δήμου και σε όλα τα μέλη της δημαρχιακής επιτροπής που ψήφισαν θετικά υπέρ της ανάθεσης, στον "υπεύθυνο μηχανικό από την τεχνική υπηρεσία" και τα μέλη της επιτροπής παραλαβής.

(Κατά άλλη πηγή μας  τα έγγραφα από την εισαγγελία είναι δύο: 
Το ένα απευθύνεται στις διοικητικές υπηρεσίες και αφορά αιρετούς και το άλλο απευθύνεται στην τεχνική υπηρεσία και ερευνά ποιο στέλεχός της ήταν αρμόδιο για την υπόθεση (;;;;;;;).
Τώρα αυτό βέβαια δεν το πολυκαταλαβαίνουμε, αφού το πόρισμα των ελεγκτών - που έχουμε στα χεριά μας, όπως και άλλα έγγραφα - φωτιά για το έργο -  είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΑΦΕΣ τόσο για την σύνταξη της μελέτης, όσο και για την επίβλεψή αλλά και για την σύνταξη του πίνακα εργασιών του έργου αλλά ίσως κάτι δεν κατανόησε η πηγή μας, οπότε κρατάμε μαι επιφύλαξη για να διασταυρώσουμε αυτή την λεπτομέρεια και θα επανέλθουμε.).

ΠΑΝΤΩΣ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΚΙΝΑ (είτε είναι ένα, είτε δύο τα έγγραφα) και ο κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. 
Ούτε τον "θυμήθηκα μετά από 3 χρόνια ότι δεν υπέγραψα"!

Την Δευτέρα θα έχουμε περισσότερα. 
 
ΥΓ: Μας ρωτάνε κάποιοι φίλοι γιατί δεν δημοσιεύουμε όλα τα έγγραφα που έχουμε στα χέρια μας. Η απάντηση είναι απλή: ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ. Και είμαστε περίεργοι να δούμε τις εξελίξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *