Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΑ;; ΘΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ Η ΚΑΛΠΗ;;

Με κίνημα λευκών απειλείται η εκλογή του νέου προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, που θα γίνει στο παλιό δημαρχείο στις 11.30.

Σύμφωνα με τον σμπίρο μας που παρακολούθησε τις διεργασίες που έγιναν εχθές το απόγευμα μια εξάδα δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας είναι έτοιμη να ρίξει λευκό στην μυστική ψηφοφορία για το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου ενώ ΚΟΡΥΦΑΙΟ στέλεχος της πλειοψηφίας, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κατά την πρώτη διετία Κουράση, σκεφτόταν μέχρι αργά εχθές το βράδυ το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. με "αντάρτικη" υποψηφιότητα και μέτραγε κουκιά, μάλλον ανεπιτυχώς κατά τον σμπίρο μας.

Η κίνηση - αν τελικά φτάσει μέχρι το τέλος και δεν μείνει στα λόγια - δεν είναι καθόλου τυχαία και καθόλου αυθόρμητη ενώ η ανάλυση που μένει μόνο στο θέμα της επιλογής προσώπων δεν είναι ολοκληρωμένη (κατά την ταπεινή μας γνώμη).

Πάντως εχθές ο δήμαρχος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη των δημοτικών συμβούλων του όπου το κεντρικό θέμα ήταν η ανώνυμη επιστολή - στην οποία αναφερθήκαμε εχθές.

Ο Δήμαρχος έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με καταγγελόμενα και είπε ότι θα κάνει μήνυση κατά αγνώστων, ενώ δήλωσε ότι αν δεν εκλεγεί ο Άρης Νόμπελης στην θέση του προέδρου του Δ.Σ. θα παραιτηθεί. (Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα, ο Άρης θα είναι σε λίγη ώρα ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ. και γι' αυτό είμαστε σίγουροι, δεν βγαίνουν τα κουκιά των επίδοξων ανταρτών).

2 σχολιάκια:

Δεν ξέρουμε ποιους έπεισε ο Δήμαρχος με τις απαντήσεις του για τα καταγγελλόμενα στην ανώνυμη επιστολή,  αλλά καλό είναι να ερωτηθεί και ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Παττακός για αυτά, αφού επί δημαρχίας του εξελίχθηκαν και ΞΕΡΕΙ!
Γιατί εμείς το έχουμε κάνει ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ, πριν κανένα δίμηνο ο πρώην Δήμαρχος, όταν μας ρωτούσαν γι' αυτά!

Δηλαδή ΝΑΙ, και ο μαλάκας που υπογράφει το άρθρο, δεν πήρε χαμπάρι ότι η κλίκα, το 1995-6-7 μοίραζε οικοπεδάκια! 

Και η απόδειξη είναι ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ! 

Διότι ως "κορυφαίον" στέλεχος της τότε διοίκησης, δεν έπρεπε να έχω και εγώ ένα οικοπεδάκι στο Πάτημα 1, άντε στο 2, τέλος πάντων στο Πεύκο Πολίτη! 
ΚΑΠΟΥ ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ένα οικοπεδάκι;;; 

Αλλά το ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ είναι ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ από τόοοοσο παλιά. 
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ αυτό - το 2000 - ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ! Και μείναμε απέναντι από ΤΟΤΕ!

Ήρθε λοιπόν η ώρα να βγουν απέναντι και .... γαλάζια πρόβατα από το μαντρί;;

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ!

2ο σχόλιο: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜEΙΟ ΚΑΙ EMAILS! Είπαμε ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου