Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ! ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!

Ό,τι σας είπαμε το πρωί, ΕΔΩ επιβεβαιώθηκε και .... κάτι παραπάνω (διότι εμείς δεν υπεθεματίζουμε ποτέ, άσχετα τι λένε οι ... οχτροί μας!. Αντί για 6 διαφοροποιήσεις υπήρξαν 11(!!) στους 25!!!! (και άμα είχε ανακοινώσει και αντιδημάρχους .....)

Ο Μύρωνας Ανδριαννάκης το τράβηξε μέχρι το τέλος και έβαλε κόντρα υποψηφιότητα για την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου. (Μαγκιά του και δεν του το 'χαμε ότι έχει τέτοια guts για να κάνουμε την αυτοκριτική μας, διότι εμείς δεν διεκδικούμε το αλάθητο)

Έξι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας στήριξαν την υποψηφιότητα του Μύρωνα κόντρα στην γραμμή Κουράση, ενώ άλλοι 5 - πάντα από την πλειοψηφία - έριξαν άκυρα ή λευκά (Τελικά 14 υπέρ της πρότασης Κουράση και 11 κατά, από τους συμβούλους της πλειοψηφίας).

Ο Άρης Νόμπελης είναι ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αλλά το ρήγμα είναι βαθύ και ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ στον οποίο η Πλατεία εύχεται ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ καλή επιτυχία, παρά τις μεγάλες ιδεολογικοπολιτικές διαφορές που έχουμε μαζί του.

ΑΡΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ - ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ!

Αναλυτικό ρεπορτάζ, ηχητικά και video - σιγά, σιγά παιδιά γιατί δεν είμαστε και παιδάκια και κουραζόμαστε. Θα τα δείτε όλα όπως έγιναν - όχι όπως τα λέει αυτός ο κακορίζικος που φέρνει το κασετοφωνάκι στο δημοτικό συμβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου