Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Ανθρωπιά σε Δημοτικό Σχολείο του Χαλανδρίου.

Η είδηση είναι "τσεκαρισμένη" από τρεις πλευρές.

Διευθυντής Δημοτικού Σχολείου στην πόλη μας, πληρώνει καθημερινά από την τσέπη του το μεσημεριανό φαγητό τριών (3) παιδιών που φοιτούν στο σχολείο του και των οποίων οι γονείς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν.
Δε γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες, πέρα από το γεγονός της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ  παραγγελίας φαγητού από τοπικό εστιατόριο  -κατάστημα έτοιμου φαγητού. Και, φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζω ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος, νομίζω...
Η πληροφορία - όπως έγραψα και παραπάνω - είναι "σίγουρη", καθώς επιβεβαιώθηκε από τρεις ανθρώπους που καμία σχέση δεν έχουν με τα 3 προαναφερθέντα παιδιά.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Διευθυντή του σχολείου (το όνομα του Διευθυντή και το Σχολείο δεν τα αναφέρω για λόγους ευνόητους - άλλωστε, η ΑΝΘΡΩΠΙΑ δε χρειάζεται να είναι επώνυμη για να ονομάζεται έτσι...) που, σε πραγματικά δύσκολες εποχές, ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ουσιαστική βοήθεια σε ανήμπορους πολίτες.
Ειλικρινά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...

Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή μας

  18 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις