Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

16ο Δημοτικό Σχολείο : Διαμόρφωση της αυλής και κάλυψη με χλοοτάπητα


…..και το έργο ολοκληρώθηκε !!!!!

Διαμόρφωση της αυλής και κάλυψη με χλοοτάπητα

Η αρχική ιδέα τέθηκε από το Θανάση και την Ελενα. Το Δ.Σ. αποφάσισε ότι το έργο μπορούσε να υλοποιηθεί, με βασικό στόχο το καλλωπισμό της αυλής και την ευεργετική επίδραση που θα είχε στα παιδιά κατά τη διάρκεια παραμονής τους στα διαλείμματα

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του Συλλόγου και με τη προσφορά εθελοντών, σε κόπο και χρόνο η αυλή του σχολείου μας έχει μεταμορφωθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η προμήθεια του πλαστικού χλοοτάπητα κατέστη δυνατή, χάρη στις συνδρομές των μελών μας, που σε δύσκολες εποχές συνεχίζουν να στηρίζουν το έργο του Συλλόγου.

Τα οικοδομικά υλικά υποδομής αγοράστηκαν με τη πολύτιμη συμβολή του Δήμου Χαλανδρίου, που επίσης μας παραχώρησε το φορτηγό για τη μεταφορά του μεγαλύτερου φορτίου χλοοτάπητα.

Το δεύτερο φορτίο χλοοτάπητα μεταφέρθηκε με τη συνδρομή του εκ των γονέων Μιχάλη Γεωργουδάκη Μηχανολόγου μηχανικού, ο οποίος διέθεσε τα φορτηγά του για το σκοπό αυτό.

Ο προμηθευτής οικοδομικών υλικών Σπύρος Κρίθαρης, εκτός από την άμεση εξυπηρέτηση που παρείχε, προσέφερε στο Σύλλογο δωρεάν τη ψησταριά που τοποθετήθηκε στην αυλή της εισόδου του σχολείου. Τη τοποθέτηση ανέλαβε ο εκ των μελών μας Κώστας Καραγκούνης, που είναι εξειδικευμένος στην οικοδομή και τοποθέτηση πλακιδίων και μπάρμπεκιου.

Το σχεδιασμό, υλοποίηση, επίβλεψη και τελειοποίηση του μεγάλου έργου – δηλαδή καλλωπισμό της αυλής- είχε ο γνωστός σας πια αρχιτέκτονας, με εξειδικευμένη τεχνογνωσία στην αρχιτεκτονική τοπίου Κάρολος Χανικιάν. Ο Κάρολος διέθεσε το συνεργείο του, από δέκα τουλάχιστον άτομα, επί δύο σαββατοκύριακα, που καθάρισαν, έκαναν τη διαμόρφωση του υποστρώματος, μερίμνησαν για τη καλή λειτουργία των ποτιστικών, βοήθησαν στην επίστρωση του τάπητα καθώς και στην τελειοποίησή του και τέλος καθάρισαν το χώρο. Χρησιμοποιήθηκε μηχάνημα μεταφοράς υλικών και μηχάνημα συμπίεσης του υποστρώματος – ο Κάρολος τα ανέλαβε και αυτό- και το χλοοτάπητα έστρωσε με ειδικές κόλλες εξειδικευμένος τεχνίτης, με κόστος που βάρυνε το σύλλογο.

Σε κάθε περίπτωση και με όλο το θαυμασμό μας εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας στο Κάρολο Χανικιάν, που παρέδωσε στα παιδιά μας το τεράστιο αυτό έργο, με άψογο αισθητικά και λειτουργικά αποτέλεσμα.

Τα παιδιά μας και οι δάσκαλοι ήδη το χαίρονται το ίδιο θα γίνει με όλους τους γονείς στο τέλος της σχολικής χρονιάς με την αποχαιρετιστήρια γιορτή που θα διοργανώσει ο Σύλλογος. 

Με ευχαριστίες προς τους συντελεστές του έργου, 

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου