Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 1999 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ, ΤΑ 3 ΜΥΡΙΑ ΕΠΙ ΝΑΚΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ

Όποιος θέλει ας αμφισβητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ (γιατί ιδιωτικά το κάνουν κάποιοι) ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΣ!

Όποιος ΤΟΛΜΑΕΙ ας αμφισβητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ ότι ο Δήμος έχει πάρει ΣΧΕΔΟΝ 5 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ!

Το βράδυ έχει συμβούλιο. Στο χθεσινό προσυμβούλιο κάποιοι λέγανε ΦΙΔΑΚΙΑ.

Θα τα πούνε το βράδυ δημόσια;

ΜΠΑΑΑΑΑ!
'Δε νομίζω Τάκη"

Τους βλέπει η ΠΛΑΤΕΙΑ!

ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΟΥΜΕ 1:
Ο Ηλίας Ντάβαρης και η Αφροδίτη Χατζηγεωργίου ΔΗΜΟΣΙΑ - ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ - έχουν πει ότι Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ έκανε επιτροπή για να διαχειριστεί ποσό 2 εκ ευρώ για μεταστέγαση των τσιγγάνων το 2006. "ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΛΕΚΚΑΣ" το διαχειριστήκαμε είχε πει στο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του EXTRA ο Ηλίας.

Άλλο ένα μύριο ήταν για τον καθαρισμό.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΟΥΜΕ 2:
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΛΙΑΝΟΣ:

Ο σύμβουλος της Βάσως Παπανδρέου στο υπουργείο Εσωτερικών κος Παπασωτηρόπουλος, υπεύθυνος για τα ευρωπαϊκά προγράμματα για τους ΡΟΜΑ, "καθάρισε' στο Νίκο Θέμελη (γραφείο πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη) και εγκρίθηκαν 300 μύρια δρχ., δηλαδή περίπου 1 μύριο σημερινά ευρώπουλα στον δήμο Χαλανδρίου.
Αγοράστηκε ο χώρος στην Αναπαύσεως.
Η Αλέκα Βακαδήμα μαζί με τον συχωρεμένο τον Πέρκιζα,  έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνταν, μέχρι αποχαρακτηρισμό του χώρου από δασικό στο δασαρχείο Πεντέλης.

Γνωστός κατασκευαστής - δημοτικός σύμβουλος που ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ στο site του δήμου - ως οφείλει ως αναπληρωματικό μέλος της προηγούμενης Ο.Ε έφτιαχνε παραπλεύρως ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΜΕΖΟΝΕΤΤΕΣ και πρωτοστάτησε ώστε να μην γίνει η μεταστέγαση για να μην χάσουν σε αξία τα υπό εκμετάλλευση κτίσματά του.
(Την ίδια ώρα βέβαια έκανε κομπρεμί με την παράταξη του συγχωρεμένου του Γρηγόρη Γυφτόπουλου για να φέρει ψήφους από το Κάτω Χαλάνδρι αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που δεν θα μας απασχολήσει τώρα.).

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ "ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ" ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ:

ΟΧΙ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝΕ!
ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ!

Μετά, αφού ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ οι τσιγγάνοι,  ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ η ιδέα να πάνε τα απορριμματοφόρα - γιατί είχε μείνει αχρησιμοποίητο -και πάλι αντέδρασαν "οι περίοικοι", δηλαδή ο εργολάβος με τις μεζονέτες, ζήτησε και ο τότε δήμαρχος Γέρακα κος Παπαδογεωργάκης από τον Κώστα Παττακό να μην γίνει η μεταφορά πριν τις δημοτικές εκλογές (!) του 2002 για να "μην τον κάψει", φαγώθηκε ο Λιανός και το θέμα ΠΑΓΩΣΕ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ!

Θα γίνει ΡΕΖΙΛΙ!
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!

Άλλωστε το βράδυ ο π. Δήμαρχος Κώστα Παττακός θα είναι στο συμβούλιο.
ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ!

Έτσι δεν είναι;

Και κάτι ακόμα:

Ποιοι πήδηξαν στο ταβάνι στο δημοτικό συμβούλιο που ο Σταύρος είπε ότι μπορούσαν να στεγαστούν προσωρινά στο Καρέλειο οι Τσιγγάνοι και τον έκραζαν;

Ε ΔΗΜΑΡΧΕ Γ. ΚΟΥΡΑΣΗ;

ΘΥΜΑΣΕ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου