Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

ΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΤΑΤΑ! ΚΛΕΙΝΟΥΝ "ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ" ΚΑΙ "ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ"!ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ aftodioikisi.gr

Αττική: Στο στόχαστρο 86 Νομικά Πρόσωπα των δήμων


Σε 86 Νομικά Πρόσωπα είτε Ιδιωτικού είτε Δημοσίου Δικαίου από τα 126 που ανήκουν σε δήμους της Αττικής εστιάζει η κυβέρνηση ενόψει της κατάργησης και συγχώνευσης οργανισμών των ΟΤΑ.
Πρόκειται για Κοινωφελείς Επιχειρήσεις, Συνδέσμους, Πολιτιστικά Κέντρα, Ανώνυμες Εταιρείες, Δημοτικές Επιχειρήσεις ΜΜΕ,  Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Οργανισμοί, Δημοτικές Κατασκευαστικές Εταιρείες.
Στόχος τα 1000 να γίνουν 700
Στόχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και του Μεγάρου Μαξίμου,  όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, είναι η μείωση, συνολικά, των Νομικών Προσώπων των Δήμων σε περίπου 700 από 1000 και, πλέον, που είναι σήμερα.
Στο πλαίσιο αυτό έχουν ζητηθεί και έχουν αποσταλεί στοιχεία από κάθε Αποκεντρωμένη Διοίκηση, τα οποία και εξετάζονται αναλυτικά από τους επιτελείς της κυβέρνησης. Να σημειωθεί ότι με το νομοσχέδιο του Α. Μανιτάκη, η διαβούλευση του οποίου ολοκληρώνεται σήμερα, δίνεται η δυνατότητα κατάργησης, συγχώνευσης αλλά και μετατροπής ΝΠΔΔ σε ΝΠΙΔ με Προεδρικά Διατάγματα.
Πάντως, για τις καταργήσεις ή συγχωνεύσεις υπάρχουν ήδη αντιδράσεις από τους δημάρχους.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ


ΣΧΟΛΙΟ: ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ, ΕΤΣΙ; (καλά ρε πλάκα κάνω, σιγά μην ζητήσετε και συγνώμη. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Και ο Ανδρέας Αδαμόπουλος με το Πράσινο Κίνημα

  Συνεχίζοντας το μπαράζ των ανακοινώσεων, των προσώπων που συστρατ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις